Airlines Breaking News Internasional Plancongan Bisnis Warta Breaking Georgia Industri Hospitality Rilis pers Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Ayo bareng aku: Kamar Hotel ngluncurake jet pribadi ing Georgia

0a1a-5
0a1a-5
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Wiwit didegake, Kamar Hotel Kazbegi lan Kamar Hotel Tbilisi dadi penting kanggo nyengkuyung energi kontemporer sing saiki dadi Georgia dadi salah sawijining hotspot budaya Eropa sing saya akeh. Kanthi komitmen kanggo promosi Georgia dadi tujuan global ing level sabanjure, Kamar Hotel nyedhiyakake jet pribadi dhewe, menehi tamu wawasan sing ora ana tandhingane karo negarane — saka medan pucuk ijo sing jero lan pucuk salju ing dataran tinggi Kaukasia beat listrik saka ibukutha.

Kanggo plancongan pertama ing arena penerbangan, Kamar Hotel ngoperasikake "Beechcraft" King Air © C90GTX, sing dirancang lan diproduksi ing Amerika Serikat. Ngangkut nganti limang penumpang ing kursi bergaya klub sing apik lan bisa lenggah ing kabin sing elegan kanthi alat peredhot getaran internal, jet kasebut minangka cara paling gampang kanggo njelajah Georgia. Kanthi jarak penerbangan nganti 2000km lan kacepetan lelayaran 500km / jam, jet kasebut mbukak lanskap sing apik banget ing negara kasebut, saka resort ski ing Svaneti ing sisih lor nganti Batumi pesisir ing pesisir kulon. Tamu Kamar Hotel Tbilisi sing teka saka negara tetanggan uga bisa gawe jadwal transfer jet pribadi saka bandara ing Istanbul, Baku, lan Yerevan.

Kanggo merek sing komitmen karo kreativitas lan keaslian, cocog yen merek Hotel Hotels sing apik kanggo keramahan khusus digawe nganti wisata sing menehi wawasan sing penting babagan identitas budaya lan visual ing Georgia modern. Dirancang minangka pengalaman kaping pisanan, pengalaman sepisan, lelungan jet pribadi wiwit ngicipi anggur Qvevri karo tukang kembang seni ing Telavi nganti njelajah alas kuna Ambrolauri lan nggayuh gréja-gréja lan istana Kutaisi sing bersejarah. Mangkat saka Bandara Internasional Tbilisi, jet pribadi kasedhiya sajrone plancongan sedina utawa pirang-pirang dina.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov