Asosiasi Warta Breaking News Internasional Breaking News Spanyol Warta Breaking Travel Breaking Zambia News Plancongan Bisnis budaya Industri Hospitality Warta Industri Rapat News wong Pengumuman Pers Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Zambia nggawe pemasaran pariwisata intensif ing Spanyol

Pilih basa sampeyan
0a1a1-1
0a1a1-1
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Zambia ngluncurake promosi pariwisata intensif ing kutha-kutha utama ing sekitar Spanyol kanggo upaya nambah turis internasional mlebu ing Zambia lan mbukak tujuan menyang pasar anyar.

Duta Besar Zambia ing Prancis, Mr. Humphrey Chilu Chibanda, sing uga diakreditasi menyang Spanyol lan Perwakilan Permanen kanggo Organisasi Pariwisata Dunia (UNWTO), ngumumake manawa dheweke kerja ing Spanyol nalika Januari taun iki, Menteri Pariwisata lan Seni Hon. Charles Banda nggawe kemitraan pemasaran karo raksasa pariwara Spanyol Impursa ing ngendi Zambia ditawani dhukungan kanggo pemasaran pariwisata intensif ing kutha-kutha utama ing Spanyol.

Misi sing kerja sama karo Agensi Pariwisata Zambia (ZTA) lan Impursa wis nggabungake bahan promosi sing pas kanggo pasar Spanyol lan kampanye kasebut diwiwiti tanggal 31 Mei 2017 diwiwiti karo Madrid, Spanyol.

Kampanye pemasaran bakal ndeleng produk pariwisata Zambia kanthi fokus ing Safaris lan Victoria sing dipasarake kanthi macem-macem media promosi sing digunakake dening impursa lan kampanye kasebut bakal ditindakake sajrone rong nganti rong minggu.

Misi kasebut muji Menteri Pariwisata lan Seni Hon. Banda tekad kanggo masarake potensi pariwisata Zambia lan kekarepan kanggo mbukak tujuan ing Zambia menyang pasar anyar kayata Spanyol.

Misi kasebut uga matur nuwun banget marang Agensi Pariwisata Zambia amarga dhukungan terus kanggo upaya sing ditindakake dening Misi Zambia kanggo nyumbang kanggo pemasaran Zambia minangka tujuan turis pilihan ing bawana Afrika.

Misi kasebut mujudake optimisme yen kampanye iki bakal mbiyantu tandha Zambia minangka tujuan pariwisata sing disenengi kanggo turis Spanyol lan Eropa liyane.

"Pariwisata minangka industri kompetitif sing butuh upaya pemasaran macem-macem lan mbukak pasar anyar sing beda karo traditonal" Duta Besar Chibanda muji.

Impursa minangka perusahaan periklanan ruangan paling gedhe lan misuwur ing Spanyol kanthi akses menyang luwih saka 10,000 tampilan ruangan lan 400 papan reklame format gedhe sing ana ing luwih saka 70 kutha lan kutha liwat Spanyol. Perusahaan nggunakake antara liya, pariwara bus stop, papan tagihan, pariwara ing pinggir dalan lan plang kanthi target pamirsa 500,000 yuta wong ing Spanyol lan sekitar Eropa.

GAMBAR: Salah sawijining bahan promosi sing wis ditampilake ing stasiun bis ing Madrid, Spanyol

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov