Airlines Asosiasi Warta Breaking News Internasional News Warta Breaking Somalia Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Pesawat Program Panganan Sedunia PBB kacilakan ing Bandara Garbaharey ing Somalia

0a1a-15
0a1a-15
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Pesawat kargo Fokker F-27 sing dijadwalake dening Program Pangan Dunia PBB (WFP) nabrak dina Setu ing Bandara Garbaharey ing Somalia, lapuran media lokal.

Pesawat kasebut, sing mangkat saka Bandara Dolow, uga ing Somalia, nggawa gizi lan pasokan kamanungsan liyane kanggo kulawarga ing wilayah kasebut sing kena pengaruh kekeringan.

Salah sawijining swiwine pesawat kasebut nyebrot tembok bangunan cedhak bandara sadurunge tiba tiba, wakil gubernur wilayah Gedo marang radio lokal.

Layanan darurat dikirim menyang lokasi kanggo nylametake kru.

Ana laporan sawetara omah sing ngalami kerusakan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov