24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Industri Hospitality Warta Montenegro Breaking News Rusia Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan USA Breaking News

"Histeria anti-Rusia" - Rusia ngelingake turis supaya ora tekan Montenegro

0a1a-21
0a1a-21
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Montenegro resmi gabung karo NATO, sawijining pamindhahan sing ujar akeh sing bisa ngrusak upaya Rusia supaya terus mlaku ing Eropa sisih kidul wétan.

Dina Senen, persiapan ditindakake ing Washington sing nganakake upacara sambutan kanggo Montenegro kanthi resmi gabung karo NATO lan dadi anggota ke-29 aliansi militer Barat.

Gantungan kasebut nggawe Rusia kaget. Rusia wis ngelingake turis supaya ora ngunjungi Montenegro nalika impor barang panganan wis dilarang saka negara kasebut.

Juru bicara Kementerian Luar Negeri Rusia Maria Zakharova bubar ujar manawa "ana histeria anti-Rusia ing Montenegro."

Dheweke nambahake manawa wong Rusia bisa uga kena risiko kaya "penangkapan amarga alasan curiga utawa ekstradisi menyang negara katelu" yen ngunjungi negara Slavia. Moskow uga sumpah bakal males politik.

Pamrentah Montenegro mbela langkah kasebut minangka langkah sing stabil lan nolak manawa bisa nyegah para turis Rusia ngunjungi negara kasebut.

"Salah sawijining sebab kenapa kita gabung karo NATO yaiku nggawe stabilitas sing luwih gedhe, ora mung kanggo warga Montenegrin, nanging uga kanggo investor asing lan turis," ujare mantan Perdana Menteri Milo Djukanovic. "Mula, tujuane yaiku nggawa luwih akeh turis Rusia," tambah Djukanovic, sing dadi salah sawijining pasukan pendukung tawaran NATO Montenegro sajrone pirang-pirang taun.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov