Airlines Plancongan Bisnis Warta Breaking Maroko News transportasi

Kargo Etihad lan Kargo Royal Air Maroc nambah kerjasama

Ram
Ram
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Etihad Cargo lan Royal Air Maroc Cargo wis nandatangani Memorandum of Understanding (MOU) sing bakal ndeleng loro maskapai kerja sama ing sawetara wilayah kalebu pangembangan jaringan, penyebaran pesawat lan nambah lalu lintas ing sawetara jalur dagang sajrone sangang wulan sabanjure.

MOU ditandatangani ing kantor pusat Royal Air Maroc ing Casablanca dening David Kerr, Wakil Presiden Senior, Etihad Cargo, lan Amine El Farissi, Wakil Presiden Cargo, Royal Air Maroc. Abdelhamid Addou, Chief Executive Officer maskapai nasional Maroko, uga melu upacara penandatanganan kasebut.

Kerr ujar: "MOU anyar iki nguatake komitmen Etihad Cargo kanggo para pelanggan kanthi nyedhiyakake luwih akeh kapasitas lan frekuensi luwih akeh menyang tujuan ing saindenging jagad. Bebarengan karo Royal Air Maroc, kita wis kerja suwene setaun kanggo ngirim layanan sing luwih apik kanggo para pengirim menyang AS, Kanada, Brasil lan Afrika Kulon.

"MOU iki minangka bukti sukses kemitraan - kanggo komersial kanggo maskapai, lan kanggo para pelanggan sing wis entuk manfaat saka koneksi sing luwih apik."

El Farissi ujar: "Kita seneng banget bisa ngiyatake kemitraan karo Etihad Cargo sing wis ana liwat perjanjian iki. Tandatangan MOU iki minangka tonggak sejarah kanggo kerja sama jangka panjang.

"Thanks kanggo sinergi geografis lan komersial sing bakal ngasilake saka kemitraan sing ganti game iki, kita bakal nindakake kinerja menyang level sabanjure, utamane ing pasar Afrika lan Amerika. Royal Air Maroc Cargo uga bakal entuk bathi saka ilmu operasional lan teknologi Etihad Cargo. ”

Maskapai kasebut bakal ngentekake sangang wulan nuli nambah lalu lintas liwat pangembangan jaringan bersama, kalebu penyebaran pesawat kargo, lan bakal ngenali bidang kerjasama liyane.

Royal Air Maroc Cargo ngoperasikake siji pesawat kargo Boeing 737, sing bakal ditambah karo armada kapal muatan Etihad Cargo saka 10 pesawat - limang pesawat Boeing 777F lan lima Airbus A330F - uga kapasitas kandhungan ing armada gabungan luwih saka 150 pesawat penumpang saka kalorone maskapai penerbangan

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.