24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Oman Breaking News wong Warta Breaking Qatar Warta Pecah Arab Saudi Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Qatar Airways sukses nggawa atusan Qatar saka Arab Saudi menyang Doha

0a1a-35
0a1a-35
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Qatar Airways dina iki ngumumake manawa kabeh telung penerbangan sing diatur maskapai mau bengi nggawa penumpang saka Kerajaan Arab Saudi (KSA) menyang Qatar wis sukses tekan Doha. Kabeh penumpang tekan omah kanthi aman ing Qatar wingi liwat Muscat.

Penerbangan kasebut, sing di charter ing Oman Air, mangkat saka Bandara Internasional King Abdulaziz ing Jeddah jam 16:00, 22:00 lan 23:00 wektu lokal (KSA) dina Selasa lan mlebu ing Muscat. Penerbangan Qatar Airways sing nyambung banjur ngeterake penumpang saka Muscat terus menyang Doha.

Maskapai kasebut wis ngatur penerbangan tambahan karo Kuwait Airlines ing dina Rebo kanggo ngeterake penumpang sing isih ana ing KSA menyang Doha liwat Kuwait. Penerbangan kasebut bakal mangkat jam 19:15 wektu lokal (KSA) ing dina Rebo. Qatar Airways njaluk kabeh penumpang nglaporake menyang bandara telung jam sadurunge pesawat.

Kepala Eksekutif Grup Qatar Airways Akbar Al Baker, ujar: "Qatar Airways wis kerja tanpa lelah kanggo njamin kabeh penumpang digawa mulih kanthi aman menyang Doha sajrone 24 jam sawise pambatalan penerbangan. Kita wis nyedhiyakake kru tambahan ing lapangan kanggo mesthekake yen kabeh penumpang dirawat. Operasi global kita terus lancar lan tetep ora kena pengaruh. Fokus kanggo dhukungan para penumpang lan supaya bisa terus menehi layanan pemenang penghargaan. Miturut keprigelan kita, iku bisnis kaya biasane. ”

Maskapai kasebut ujar manawa ndhukung staf sing kena pengaruh kahanan ing KSA, UAE, Kerajaan Bahrain lan Mesir.

Kabeh penumpang sing dipesen ing penerbangan sing magepokan bakal diwenehake karo opsi alternatif, kalebu pilihan kanggo mbalekake kabeh tiket sing ora digunakake lan rebooking gratis menyang tujuan jaringan Qatar Airways sing paling cedhak.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov