24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Industri Hospitality News Warta Breaking Peru Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Warta Breaking UK

Peru ngaku ibukutha liburan ing Amerika Selatan kanggo turis Inggris

0a1a1a-2
0a1a1a-2
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Operator tur Inggris utama wis milih Peru minangka negara pilihan kanggo para turis Inggris sing pengin lelungan menyang Amerika Selatan.

Kanthi 1310 pesenan ing saindenging bawana antarane taun 2011 lan 2016, perusahaan plancongan kasebut ngumumake manawa 52 persen pesenan kasebut mung kanggo Peru.

Sanajan Olimpiade Musim Panas sing kedadeyan ing Brasil taun kepungkur, negara Andes kasebut berhasil ngusir salah sawijining olah raga paling populer ing saindenging jagad, kanthi 43 preinan dipateni tumrap 53 ing 2016.

Ing tanggal 8 Mei diumumake manawa bathi pariwisata Peru udakara $ 4.303 milyar sajrone 2016, yaiku kenaikan 3.9% saka taun sadurunge.

Kanthi 4.6 yuta turis asing sing ngunjungi negara kasebut ing 2016, total nuduhake akumulasi pertumbuhan 40 persen wiwit 2012 miturut Kamar Dagang Lima.

Uga dicethakake manawa wilayah paling kidul ing negara kasebut nyipta 85 persen kunjungan asing dening Menteri Perdagangan Luar Negeri lan Pariwisata ing wulan Juli.

Loro Lake Titicaca lan Machu Picchu dununge ing wilayah kidul Peru, lan saben yuta seneng jutaan pengunjung saben taun.

Tabel pesenan ing saindenging Amerika Selatan bisa dideleng ing ngisor iki:

Negara Argentina Bolivia Brasil Chili Kolumbia Ekuador Peru

Booking Total 117 63 271 83 12 80 684

Percentage 9% 5% 21% 6% 1% 6% 52%

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov