Airlines Breaking News Finlandia Warta Breaking Travel Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Singapur

200 penumpang tes nyewa mbanjiri fasilitas terminal Bandara Helsinki

Pilih basa sampeyan
NGULANG
NGULANG
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Jaman plancongan anyar bakal enggal teka ing kene nalika Finavia mbukak sayap kidul sing apik ing Bandara Helsinki nalika musim panas 2017. Sadurunge dibukak, Finavia bakal ngundang 200 sukarelawan menyang bandara kanggo nyoba manawa operasi wing wing bisa digunakake kaya biasane.

Finavia duwe program pangembangan sing isih ana ing Bandar Udara Helsinki, regane meh siji milyar euro, sing bakal nggedhekake bandara lan nambah kapasitas. Kanthi program pangembangan, Finavia siyap nglayani 20 yuta penumpang ing Bandara Helsinki saben taun ing taun 2020.

Pérangan pisanan ekstensi anyar, swiwi kidul, saiki wis siyap kanggo nyoba lan ngenteni sentuhan pungkasan sadurunge dibukak kanggo penumpang.

Finavia bakal ngatur tes penyebaran unik kanthi semangat main peran ing Bandara Helsinki, Kamis 6 Juli 2017. Tujuan tes penyebaran, sing paling gedhe ing sejarah bandara, yaiku kanggo memastikan sadurunge masang operasi lan proses terminal ing sayap kidul makarya kaya biasane.

- Dina tes disusun supaya pengalaman plancongan sing nyenengake lan lancar, sing dadi landesan kabeh layanan kita. Penumpang tes duwe dina sing unik ing bandara lan kamungkinan kanggo ndeleng mburi, ujare Direktur Bandara Helsinki Ville Haapasaari saka Finavia.

Sajrone dina tes, visibilitas pratandha, penake penumpang lan solusi teknologi ing bandara, antara liya, bakal ditliti.

- Contone, kita bakal nyoba sepira penumpang sing bisa nemokake ing gerbang keberangkatan lan kepiye para penumpang kursi roda bisa pindhah-pindhah ing bandara. Kita uga bakal mriksa prekara-prekara sing praktis, kayata operasi lawang lan dalan sing mlaku lan kelancaran proses plancongan. Umpan balik sing bakal ditampa saka penumpang tes iku penting, amarga kita banjur bisa njupuk kekarepan lan kebutuhan para penumpang nalika ngrampungake swiwi kidul, ujare Haapasaari.

Pengalaman lelungan menyang level anyar

Finavia duwe tradhisi dawa kanggo ngembangake Bandara Helsinki bebarengan karo para penumpange. Minangka salah sawijining operator bandara pertama ing donya sing kolaborasi karo penumpang kanthi skala gedhe.

- Kita ngerteni manawa para penumpang duwe kesempatan kanggo melu kerja pembangunan. Tuladha saka taun-taun sadurunge yaiku proyek Quality Hunters lan TravelLab sing sukses sing entuk minat lan pangenalan global. Tes penyebaran minangka kontinyu alami kanggo proyek kasebut, ujare Haapasaari.

Unsur layanan anyar ing sisih kidul kalebu travellator lan dispenser banyu adhem lan panas, lan liya-liyane.

- Kita pengin njaga aset kompetitif sing paling kuat, yaiku nyedhiyakake kabeh layanan ing atap sing padha lan njamin akses gampang saka gerbang liyane menyang terminal liyane, sanajan terminal kasebut berkembang. Iki sebabé travellator pertama bandara saiki bakal dipasang ing sisih kidul. Dispenser banyu panas, dirancang maneh kanggo penumpang China, klompok penumpang sing paling cepet, ujare Haapasaari.

Finavia arep mbukak sayap kidul kanggo penumpang nalika musim panas 2017. Kabeh ekstensi bandara dijadwalake siyap ing taun 2020.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.