Airlines Airport Antigua & Barbuda Breaking News aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UK Maneka Warta

Antigua lan Barbuda: Penerbangan saka London kanggo terus liwat kunci Inggris lan nganti 2021

Antigua lan Barbuda: Penerbangan saka London kanggo terus liwat kunci Inggris lan nganti 2021
Antigua lan Barbuda: Penerbangan saka London kanggo terus liwat kunci Inggris lan nganti 2021
ditulis dening Harry S. Johnson

The Menteri Pariwisata Antigua lan Barbuda lan Otoritas Pariwisata seneng dikonfirmasi manawa Virgin Atlantic bakal nerusake layanane menyang lan saka Inggris. Maskapai kasebut bakal njaga penerbangan penumpang kaping pindho nganti 21 November kanthi layanan Minggu saben minggu nganti pungkasan kunci negara Inggris. Penerbangan kaping pindho saben minggu teka ing dina Rebo lan Setu saka Heathrow London menyang Bandara Internasional Antigua lan Barbuda VC Bird. Penerbangan kasebut banjur bakal dikurangi dadi layanan Minggu saben minggu, yen pesawat bakal sewengi lan mangkat dina sabanjure.

Warta babagan layanan terus-terusan digawe sawise sawetara rapat sukses ing antarane pejabat senior saka operator Inggris, tim pejabat pariwisata sing dipimpin dening Yang Terhormat Charles "Max" Fernandez, lan perwakilan saka organisasi sektor swasta hotel ABHTA.

Antigua lan Barbuda wis sukses nahan dhaptar ing daftar pengecualian karantina pemerintah Inggris lan njaga angkutan udara nalika kunci ing Inggris kanggo 'bisnis lan lelungan penting' minangka prioritas kanggo nyedhiyakake konektivitas menyang pulau kasebut, nanging uga minangka gerbang kanggo sisa Karibia sajrone wektu durung mesthi iki.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.