24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Breaking News Internasional Plancongan Bisnis News Oman Breaking News wong Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Etihad Airways nunjuk General Manager anyar ing Omn

0a1-7
0a1-7
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Etihad Airways, maskapai nasional Uni Emirat Arab (UEA), ngumumake jabatane Hassan Al Yousuf dadi General Manager anyar kanggo Kesultanan Oman.

Dumunung ing kantor maskapai ing Muscat, Hassan tanggung jawab kanggo memimpin operasi komersial Etihad Airways ing Oman, amarga terus ningkatake eksistensi lan operasi ing wilayah kasebut.

Hassan sadurunge adhedhasar ing Perth, Australia, minangka Asisten Manajer Umum, sing ndadékaké tim nggayuh target penghasilan kanggo taun 2016 lan ndamel kolaborasi karo mitra ekuitas Etihad Airways, Virgin Australia.

Hareb Al Muhairy, Wakil Presiden Senior Sales Etihad Airways ing UEA & GCC, ujar: "Promosi Hassan minangka pengakuan saka kerja keras dheweke lan kita seneng bisa terus sukses komersial ing Oman.

"Etihad Airways duwe komitmen kanggo ngembangake lan ngasilake kerja keras para pimpinan penerbangan Emirat kita."

Sajrone karir, Hassan wis nuduhake katrampilan komersial, strategis, analitis, lan kepemimpinan sing kuat. Sadurunge jabatan kasebut, Hassan minangka Manajer Pricing kanggo Anak Benua India (ISC) lan Asia Tengah, tugas kanggo entuk generasi penghasilan sing luwih gedhe kanggo wilayah kasebut.

Hassan minangka warga negara UEA lan nduweni Master ing Administrasi Bisnis. Dheweke gabung karo maskapai kasebut ing Desember 2010 minangka Manajer Lulusan lan nggawa pengalaman penerbangan luwih saka nem taun.

Etihad Airways, sing wiwit mabur menyang Muscat ing wulan Maret 2006, saiki ngoperasikake telung penerbangan saben dina antarane Abu Dhabi lan ibukutha Oman. Layanan kasebut nyedhiyakake para penumpang sambungan antarane Oman lan UEA, lan akses luwih akeh menyang tujuan utama ing jaringan global Etihad Airways kalebu India Anak-anak, Asia, Eropa lan Amerika Utara. Layanan kasebut digabungake karo rong layanan saben dina anyar sing dioperasikake dening mitra codeshare, Oman Air.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov