Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking Ukraina Maneka Warta

Presiden Ukraina nyoba positif kanggo COVID-19

Presiden Ukraina nyoba positif kanggo COVID-19
Presiden Ukraina nyoba positif kanggo COVID-19
ditulis dening Harry S. Johnson

Presiden Ukraina dina iki ngumumake manawa dheweke wis positif kena virus coronavirus.

Miturut laporan media Ukraina, Menteri Keuangan negara kasebut Sergey Marchenko uga kena virus corona. Nanging, laporan kasebut durung dikonfirmasi kanthi resmi.

"Ora ana bejo sing Covid-19 ora bakal menehi ancaman. Sanajan kabeh langkah karantina, aku uga positif. Aku krasa sehat. Aku janji bakal ngisolasi awake dhewe, lan aku bakal terus kerja, ”Presiden Volodymyr Zelensky blog ing saluran resmi Telegram.

Kantor Zelensky nemtokake manawa presiden bakal terus kerja kanthi online. Saluran administrasi presiden Telegram blog manawa kepala kantor presiden, wakil lan staf liyane dites kanggo virus corona kanthi rutin. Salah sawijining wakil kepala kantor Zelensky, Yulia Kovaliv, sing sadurunge didiagnosis kena virus corona, "wis nyoba negatif lan tetep kerja ing mode rutin kanthi netepi watesan karantina," ujare administrasi.

Ukraina negesake kasus COVID-19 sing kaping pisanan ing tanggal 3 Maret. Pamrentah nggawe penutupan kunci tanggal 17 Maret. Miturut keputusan pamrentah, larangan kasebut ditambah nganti tanggal 31 Desember. Wiwit 1 Agustus, ana aturan anyar karantina adaptif ing Ukraina. Wilayah negara kasebut dipérang dadi papat zona, ing endi macem-macem larangan diwenehake gumantung karo kahanan epidemiologis.

Dina Senen, Ukraina nglaporake 8,687 kasus coronavirus anyar. Secara sakabèhé, negara kasebut nyathet 469,018 kasus COVID-19 kanthi 209,143 pemulihan. Udakara 8,565 pasien coronavirus wis tiwas.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.