Airlines Breaking News Internasional Warta Breaking Finlandia News tanggung jawab Teknologi Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Bandara Helsinki dadi surya

0a1a1a-9
0a1a1a-9
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Finavia, operator Bandara Helsinki, mutusake nyepetake program iklim sing ambisius. Tujuan program kasebut yaiku nyuda emisi karbon dioksida sing disebabake operasi kabeh 21 bandara dadi nol nganti taun 2020. Liwat jaringan bandara, Finavia minangka pihak penting kanggo komitmen perusahaan bandara Eropa duwe 100 karbon- bandara netral ing Eropa ing taun 2030.

Ing Bandara Helsinki, target iki wis bisa digayuh ing taun 2017, nalika pembangkit listrik tenaga surya bandara paling gedhe ing negara-negara Nordik dibukak ing bandara, lan nalika bus bandara wiwit nggunakake bahan bakar sing bisa dianyari.

Finavia uga nyengkuyung para pemangku kepentingan supaya menehi tanggapan babagan tumindak keberlangsungan perusahaan.

Energi sing bisa dianyari kanggo terminal lan bis bandara

- Saiki, amarga kabijakan iklim internasional ngalami kesulitan liwat penarikan Amerika Serikat sing ora dikarepake, luwih penting perusahaan nggawe cara kanggo nyuda emisi. Finavia setya ngupayakake banget kanggo nyegah bandara kita ora nambah emisi karbon dioksida ing taun 2020. Saliyane nyuda emisi kita dhewe, iki tegese kita komitmen kanggo nyuda emisi ing negara-negara sing berjuang karo masalah lingkungan, kayata ing India, liwat ganti rugi mekanisme, ujare Kari Savolainen, CEO Finavia.

Ing bandara, emisi karbon dioksida utamane disebabake konsumsi energi bangunan, sistem lampu lan kendaraan. Bandara Helsinki minangka bagean utama kanggo nyuda emisi Finavia. Finavia uga duwe tekad kanggo miwiti nyuda emisi ing bandara liyane.

Program iklim Finavia kalebu macem-macem tumindak. Bagian penting yaiku tambah penting ing panggunaan bentuk energi terbarukan, asal saka tenaga lan panas, paningkatan efisiensi energi ing kabeh kegiyatan lan kompensasi emisi ing pasar.

Kesepakatan internasional kanggo ngontrol emisi pesawat

- Pitakon babagan lingkungan duwe pengaruh luwih akeh marang pilihan sing digawe konsumen, uga ing babagan lalu lintas udara. Pramila penting ngerti manawa lalu lintas udara minangka lapangan industri pertama sing duwe sistem kontrol emisi global. Taun kepungkur, Organisasi Penerbangan Sipil Internasional (ICAO) njupuk keputusan babagan mekanisme CORSIA sing njamin emisi lalu lintas udhara ora nambah sawise taun 2020, sanajan jumlah penumpang mundhak, ujare Savolainen, nggambarake sistem kontrol emisi lalu lintas udara. industri

Konstruksi pembangkit listrik tenaga surya lagi ana ing Bandara Helsinki

Saiki, Finavia kalebu bandara Eropa pertama sing nandur modal ing pembangkit tenaga surya sing ana ing Bandara Helsinki. Pembangunan pembangkit listrik lagi dibangun ing atap terminal 2, lan dikarepake bisa ngasilake energi wiwit pungkasan musim panas 2017.

Kabeh sistem, kanthi output total luwih saka 500 kWp, bakal rampung ing taun 2019, lan bakal dadi pembangkit listrik tenaga surya bandara paling gedhe ing negara-negara Nordik.

- Proyek iki mbutuhake perencanaan menyeluruh, amarga durung ana pengalaman sadurunge nggunakake pembangkit listrik tenaga surya ing lingkungan bandara global. Pembangkit listrik kudu dibangun kanthi rinci kanggo nyegah, kayata panel surya supaya ora bisa nggambarake pesawat. Tenaga surya bakal ngasilake meh sepuluh persen tenaga sing dibutuhake ing wilayah terminal anyar sing hemat energi ing Bandara Helsinki, ujare Savolainen.

Saliyane Bandara Helsinki, Finavia bakal nambah panggunaan energi terbarukan ing bandara Finlandia liyane, kayata nggunakake bioenergi lan panas panas bumi.

Kendaraan sing diiseni diesel sing bisa dianyari

Finavia bakal nambah panggunaan bahan bakar terbarukan ing kendaraan dhasar ing Bandara Helsinki sajrone 2017.
Bus sing bepergian ing antarane terminal lan pesawat bakal diiseni produk diesel sing diproduksi kabeh saka sampah lan residu. Kajaba iku, kendharaan bandara sing luwih cilik biasane dienggo listrik. Tujuane Finavia yaiku nggawe perusahaan liyane sing beroperasi ing bandara supaya nggunakake bahan bakar sing bisa dianyari.

Fakta babagan program iklim

Operasi bandara Finavia ngasilake 32,000 ton emisi karbon dioksida ing taun 2016. Perusahaan iki nyuda emisi kanthi rata-rata telung persen saben penumpang saben sepuluh taun kepungkur.
Aktivitas utama ing program iklim Finavia ing taun 2020:

• Gunakake tenaga angin
• Konstruksi pembangkit listrik tenaga surya
• Kendaraan bandara sing diisi karo diesel sing bisa dianyari
• Tuku kendaraan ramah lingkungan
• Tambah penting ing lampu LED
• Gunakake, contone, pelet lan panas panas minangka sumber panas
• Kompensasi, unit emisi saka pasar sukarela
• Konstruksi efisien eko, kayata sertifikasi BREEAM
• Makarya perusahaan liyane sing beroperasi ing bandara kanggo nyuda emisi

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov