24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Berita Breaking Belgia budaya Warta Mecah Luksemburg Warta Industri Rapat Warta Breaking Walanda News Pengumuman Pers Seychelles Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Pamrih tahunan Benelux Seychelles bakal saya kuat  

Dewan Pariwisata Seychelles negesake manawa tujuan pulau tetep dadi favorit ing antarane para profesional plancongan ing Belgia, Walanda lan Luxemburg.

Iki jelas digambarake ing turnout agen travel sing sukses sing melu edhisi Escapades Benelux sing edisi liyane.

The 7th edisi roadshow Seychelles khusus kanggo pasar Benelux dianakake wiwit tanggal 6th kanggo 9th Juni, 2017.

Maskapai penerbangan lan mitra hotel gabung karo Dewan Pariwisata Seychelles kanggo promosi Seychelles lan produk pilihan ing saindenging kutha Ghent, Rotterdam lan Luxemburg. Telung kutha kasebut dipilih kanthi strategis dening kantor Dewan Pariwisata Seychelles ing Prancis.

Format "Sepur lan mangan" sing dipilih kanggo acara kasebut kabukten minangka persiyapan sing populer ing antarane para pamiarso - para mitra sing setya lan potensial.

Delegasi 13-Seychelles sing kuat ing Escapades Benelux 2017 dipimpin dening Direktur Regional Dewan Pariwisata kanggo Pulo Eropa, Mrs Bernadette Willemin, sing adhedhasar Prancis Dheweke diiringi Executive Marketing Senior ing kantor Paris Ms. Christine Vel.

Ing macem-macem mitra maskapai lan hotel sing diwakili yaiku: Air Seychelles - Maryline Gallois lan Victor Von Schweinitz; Etihad Airways - Veerle Symoens & Dimitra Tsaoussi; Qatar Airways - Isle de Smet & Yvonne Damhoff-Alblas; Seychelles Wit Banyan - Laure De Dreux-Brezé; Pengalaman Hotel Constance - Laetitia Martin; Pulo Enchanted - Clairemonde Coquet; Hilton Seychelles - Resor mewah Devi Pentamah lan Maia, Spa & Paradise Sun - Danie Davids.

Tekane agen perjalanan ditambahake amarga ana lan dhukungan saka macem-macem operator tur Belgia lan Walanda lan wakile.

Escapades Benelux minangka pameran dalan khusus sing dianugerahi Dewan Pariwisata Seychelles kanggo pasar Benelux, padha karo Escapades Seychelles, sing dianakake ing Prancis suwene 14 taun kepungkur.

Mrs Willemin mratelakake babagan sukses ing acara kasebut kanthi dhukungan lan upaya mitra dagang sing setya.

"Kemitraan sing kuat ing antarane mitra lokal lan kantor Dewan Pariwisata Seychelles ing Prancis nyumbang kanggo kesadharan babagan tujuan kasebut lan sajrone sawetara taun kepungkur, kita wis nambah angka Seychelles saka telung negara kasebut - Belgia, Walanda lan Luksemburg, "jarene Bu Willemin.

Rendezvous kanggo Escapades Benelux sabanjure disetel kanggo 4th kanggo 8th Juni 2018. Kangge, Dewan Pariwisata Seychelles ing Prancis terus ngembangake jejak geografis luwih akeh menyang negara-negara Benelux lan stimulasi luwih fokus ing tujuan, liwat macem-macem kegiatan sing direncanakake ing sisa 2017.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.