Warta Breaking Travel Industri Hospitality Warta Breaking Mali Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Singapur

Serangan teror tumrap para turis ing Mali Le Campement Kangaba Resort

LaCambert
LaCambert
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Turis Kulon seneng nginep ing Le Campement Kangaba Resort, sisih wétan ibukota Bamako ing Mali, misuwur ing antarane para turis barat sing duwe kamar sing apik, panganan sing enak lan sehat, kebon ing Eden lan kolam impen.

Dina iki resor iki dadi papan ngipi elek kanggo dikunjungi nalika ditembak dening para teroris. Untunge ana 32 tamu hotel sing bisa lolos saka hotel sing diserang gun teroris. Nanging, ana rong tamu sing tiwas ing serangan kasebut, ing antarane kalebu warga Prancis - warga Gabon.

Miturut menteri keamanan, "salah sawijining teroris bisa lolos, sawise cilaka". Dheweke ninggali senapan mesin lan botol sing isi "bahan peledak".

Miturut menteri keamanan, "salah sawijining teroris bisa lolos, sawise cilaka". Dheweke ninggali senapan mesin lan botol sing isi "bahan peledak".

Menteri kasebut ujar manawa ana wong loro liyane sing cilaka, kalebu warga sipil.

Pasukan khusus Malian melu-melu, didhukung karo tentara PBB lan pasukan saka pasukan anti-terorisme Prancis. Kedutaan Besar AS wis ngelingake warga AS supaya lelungan menyang Mali bubar tanggal 9 Juni.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.