Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Polandia Blanja Pariwisata transportasi Singapur Warta Breaking Ukraina

Pembukaan pariwisata Eropa kanggo wong Ukraina minangka bisnis anyar

UKPP
UKPP
ditulis dening Juergen T Steinmetz

5,000 turis Ukraina tanpa visa mlebu pesawat, nganggo mobil utawa sepur kanggo ngunjungi Negara-negara Uni Eropa lan mlebu wilayah Schengen Uni Eropa sajrone 24 jam tanggal 17 Juni.

Wiwit pungkasan sarat visa kanggo wong Ukraina kanggo ngunjungi negara-negara Schengen, apa sing kedadeyan mung seminggu kepungkur, kesempatan pariwisata anyar kanggo negara-negara Uni Eropa wis akeh banget. Operator wisata, hotel, toko ing Polandia pancen angel banget melu pengaruh pariwisata anyar.

Sofia, Bukares, Budapest minangka sawetara link sepur anyar sing nambah frekuensi kanggo ngatasi bisnis.

Kaya sing asring diandharake dening Organisasi Pariwisata Donya, lan WTTC lan organisasi pariwisata liyane, wates sing mbukak, visa elektronik minangka masa depan industri pariwisata lan pariwisata.

 

Wiwit awal pembatalan visa ing persimpangan wates EU, mung 22 wong Ukraina sing nolak mlebu. Wiwit tanggal 11 Juni, sing duwe paspor Ukraina sing nuduhake paspor kanthi fitur biometrik layak kanggo program ngilangi visa.

 

Siji-sijine sing kapitunan yaiku perusahaan fasilitasi visa ing Ukraina.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.