24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Breaking News Internasional Plancongan Bisnis Warta Breaking Islandia News Teknologi Pariwisata transportasi

Udara WOW dadi operator A321neo pertama ing Eropa

0a1a-96
0a1a-96
ditulis dening Kepala Editor Tugas

WOW air, maskapai penerbangan murah Islandia, wis ngirim A321neo pertamane ing sawijining upacara sajrone pameran udara Le Bourget Paris kaping 52. Pesawat kasebut kanthi resmi dipasrahake marang Chief Executive Officer maskapai, Skúli Mogensen. Pesawat sing disewakake saka Air Lease Corporation bakal gabung karo WOW air sing ana kabeh Airbus Fleet saka 15 pesawat A320 Family.

Pesawat kasebut, didhukung dening mesin CFM LEAP-1A, dikonfigurasi kanthi tata letak kursi sing nyaman 218. A321neo WOW air bakal didhasarake ing bandara Keflavik ing Islandia lan ngoperasikake penerbangan komersial saka Eropa menyang Amerika Utara.

Kulawarga A320neo nggabungake teknologi paling anyar kalebu mesin generasi anyar lan Sharklets, sing nyedhiyakake paling ora 15% tabungan bahan bakar nalika dikirim lan 20 persen ing taun 2020. Kanthi luwih saka 5,000 pesenan sing ditampa saka 92 pelanggan wiwit diluncurake ing 2010, Kulawarga A320neo entuk 60 persen pangsa pasar.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov