24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Warta Breaking Bahrain Warta Breaking Travel Jerman Breaking News News Pengumuman Pers transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Fraport Wiwit Proyek Kesiapan Operasi ORAT kanggo Terminal Penumpang Anyar Bandara Bahrain lan Fasilitas Liyane

image005
image005
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Fraport ngirim program konsultasi kesiapan Operasional lan Transfer Bandara (ORAT) kanthi lengkap - Proyek pirang-pirang taun mbutuhake 4,700 proyek dina-dina saka para ahli Fraport

Layanan Bandara Fraport AG Frankfurt Airport Worldwide ngluncurake proyek pirang-pirang taun kanggo nyedhiyakake layanan konsultasi siyap operasional lan Transfer Bandara (ORAT) ing Bahrain Airport Company (BAT) kanggo terminal penumpang anyar ing Bandara Internasional Bahrain - plus area apron, stasiun pemadam kebakaran, bahan bakar. fasilitas pangopènan pertanian lan pesawat. Kesepakatan kasebut ditandatangani bubar dening ketua dewan eksekutif Fraport AG Dr. Stefan Schulte, bebarengan karo Menteri Perhubungan lan Telekomunikasi Bahrain, Kamal bin Ahmed Mohamed, lan CEO Perusahaan Bandara Bahrain, Mohamed Yousif Al Binfalah. Fraport bakal nyedhiyakake macem-macem layanan ORAT sing dibungkus sajrone telung tahap konsultasi, luwih saka 32 wulan lan mbutuhake total 4,700 proyek dina-dina. Dijadwalake diresmekake ing taun 2019, terminal penumpang anyar Bandara Internasional Bahrain duwe kapasitas ngladeni 14 yuta penumpang saben taun lan dadi elemen infrastruktur utama ing Program Modernisasi Bandara (AMP) BAC.

Dr Stefan Schulte, ketua dewan eksekutif Fraport AG, ujar: "Menang tender ORAT Bandara Bahrain luwih lanjut negesake posisi Fraport minangka panyedhiya utama layanan kesiapan operasional menyang bandara ing saindenging jagad. Ukuran lan ruang lingkup proyek konsultasi iki negesake komitmen Perusahaan Bandara Bahrain kanggo ngembangake Bahrain minangka gateway penerbangan internasional terkemuka ing taun-taun mbesuk. Iki ora mung kontrak ORAT paling gedhe nganti saiki, nanging uga paling lengkap - saengga bakal ngirim layanan lan solusi kesiapan operasional sadurunge, sajrone lan sawise diresmekake terminal anyar Bahrain. "

Suite layanan lan alat Fraport ORAT kalebu manajemen proyek; konsep lan prosedur operasi standar (SOP); latihan lan familiarization, strategi sumber daya manungsa; uji coba operasional (simulasi); lan relokasi bandara lan dhukungan pasca pelantikan. Paket konsultasi ORAT Fraport adhedhasar pendekatan sakabehe lan adhedhasar proses. Iki tegese tim ORAT fokus ing proses bandara utama sing ditemtokake dening fasilitas, sistem, prosedur lan staf. Mula, para ahli ORAT Fraport bisa ngenali lan ngrampungake masalah kritis sing bakal mengaruhi proses pambukaan infrastruktur bandara anyar.

Michael Kunz, kepala layanan konsultasi Fraport AG, nambah: "Program kesiapan operasional ORAT dibangun luwih saka 90 taun kaprigelan penerbangan wiwit diwiwiti perusahaan ing taun 1924 ing Frankfurt, Jerman. Dina iki, perusahaan kita misuwur kanthi portofolio bandara - dikelola lan dikembangake dening Fraport - uga puluhan taun kegiatan ing pasar konsultasi bandara. Iki kalebu rekam trek sing wis kabukten kanggo ngetrapake proyek ORAT ing pangkalan omah Bandara Frankfurt lan saindenging jagad. ” Proyek referensi ORAT Fraport kalebu terminal penumpang anyar sing diresmekake ing Sao Paulo (Brasil), St. Petersburg (Rusia), Varna lan Burgas (Bulgaria), Kairo (Mesir), lan pembangunan terminal ing Lima (Peru). Kajaba iku, Fraport saiki melu proyek ORAT utama limang taun kanggo Bandara Geneva (Swiss) sing bakal diwiwiti nganti taun 2020.

Alexander Larisch, direktur ORAT Fraport AG nyoroti kaluwihan kesiapan operasional: "Program ORAT sing unik ngidini kita nemokake lan ngatasi bedane sing ana gandhengane karo pambukaan terminal anyar lan infrastruktur bandara liyane - sadurunge dina pelantikan. Uji coba operasional minangka salah sawijining alat sing paling kuat kanggo nyorot masalah kritis, nalika mbuktekake fungsi fasilitas lan sistem anyar, uga kesiapan staf. Salajengipun, uji coba kasebut nggawe platform kanggo kabeh pihak sing gegandhengan bisa kerja bareng. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.