24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking El Salvador Guatemala Breaking News News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Guatemala lan El Salvador kena gempa bumi sing kuat

0a1a1a1a
0a1a1a1a
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Gempa bumi gedhe nyerang pesisir Guatemala, Kamis, ngguncang bangunan lan wit sing mudhun lan nyebabake tremor ing El Salvador.

Ora ana laporan korban korban gempa kasebut, sing ujar Survei Geologi AS nyathet kanthi skala 6.8 lan tekan 38km sisih kidul-kulon Puerto San Jose ing jerone 46.8km.

Gempa sing luwih jero kanthi kekuatan sing padha uga nyerang pedalaman Guatemala minggu kepungkur, paling ora mateni wong loro lan bangunan sing ngrusak. Layanan darurat Guatemala ujar manawa dheweke menilai apa pengaruh kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov