24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Bahrain Breaking News Internasional Plancongan Bisnis Industri Hospitality Investments News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Swiss-Belhotel International ngembang ing Bahrain

0a1a1a1-6
0a1a1a1-6
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Swiss-Belhotel International (SBI) wis mlebu perjanjian manajemen karo Hassan Lari Development Development & Management kanggo ngoperasikake Swiss-Belresidences Juffair ing Bahrain. Pengumuman paling anyar iki ora mung bukti babagan tilas klompok ing GCC nanging uga dadi debut merek Swiss-Belresidences ing Bahrain.
Mr Mohamed Lari, Manajer Umum Pengembangan & Manajemen Properti Hassan Lari, ujar, "Kita ngarep-arep bisa kerja bareng mitra sing misuwur kaya Swiss-Belhotel International. Swiss-Belresidences Juffair wis dirancang kanggo ngelingi kenyamanan lan keluwesan sing dikarepake para turis modern saiki, lan bakal menehi pengalaman sing apik kanggo para tamu. ”

Laurent A. Voivenel, Wakil Presiden Senior, Operasi lan Pembangunan kanggo Timur Tengah, Afrika lan India, Swiss-Belhotel International, ujar, "GCC minangka pasar pertumbuhan strategis kanggo kita lan kita seneng ngumumake properti anyar sing paling apik ing Bahrain iki. karo Pengembangan & Manajemen Properti Hassan Lari. Kita saestu matur nuwun banget marang perusahaan sing duwe kesempatan menehi kesempatan sing apik iki lan yakin manawa Swiss-Belresidences Juffair bakal narik kawigaten para plancongan lan plancongan bisnis ”.

Diarepake bakal dibukak ing pungkasan taun 2017, Swiss-Belresidences Juffair minangka kompleks apartemen hotel kelas menengah ndhuwur sing nduwe 129 unit servis kamar loro lan telung kamar tidur sing dilengkapi fasilitas apik banget kayata pawon lengkap. Nikmati lokasi utama ing kutha kasebut, cedhak karo pusat blanja lan restoran sing populer, hotel iki uga duwe fasilitas rekreasi lan ruang makan kayata kolam renang, spa gedhe sing ana gandhengane karo klub kesehatan, teater mini, klub bocah-bocah, restoran sedina muput lan sudhut sing ana ing lobi.

Permintaan sing akeh kanggo hotel bermutu ing Timur Tengah mbantu nguatake ekspansi Swiss-Belhotel International ing wilayah kasebut. Mr Gavin M. Faull, Ketua lan Presiden Swiss-Belhotel International, ujar, "Penandatanganan anyar iki nguatake komitmen kita ing Timur Tengah sing saiki lagi duwe luwih saka 3500 kamar. Kita seneng banget kanggo nggedhekake kehadiran ing wilayah kasebut lan nawakake luwih akeh pilihan kanggo para tamu ing pasar sing berkembang iki, sajrone luwih saka sepuluh taun kita makarya kanthi sukses. "

Sektor pariwisata minangka pilar penting ing ekonomi Bahrain. Kerajaan kasebut bubar nyedhiyakake identitas pariwisata anyar 'Kita. Paduka Bahrain 'minangka bagean saka komitmen Pariwisata lan Pameran Bahrain (BTEA) kanggo semangat industri pariwisata. Bahrain nuduhake akeh turis ing 2016, dadi 6%

paningkatan wisatawan sing teka, nampa 12.2 yuta wong. Kerajaan minangka pusat pariwisata regional, kanthi luwih saka 300 yuta wong sajrone penerbangan rong jam, sing mayoritas minangka pengunjung regional sing lelungan saka GCC. 81% pengunjung sing teka ing Bahrain minangka wong sing golek hiburan. Sektor pariwisata negara kasebut samesthine bakal tuwuh maneh ing CAGR 4.8% tekan US $ 1 milyar ing taun 2020. Sesuai kapasitas hotel diarepake bakal nambah 4,000 kamar ing Bahrain ing taun 2020. Hotel sing bakal teka bakal nambah portofolio Kerajaan Inggris sing wis ana liwat 190 hotel kanthi akeh pasokan mbesuk sing ngisi kesenjangan ing sektor pasar menengah lan mewah.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov