24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Warta Breaking Islandia News tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Islandia ngarahake pariwisata sing tanggung jawab kanthi janji wisata unik

0a1a1a-21
0a1a1a-21
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Islandia ngumumake inisiatif anyar kanggo mengaruhi prilaku pengunjung kanthi positif lan ningkatake pengalaman lelungan sing nyenengake lan migunani kanthi ngluncurake janji sing apik kanggo para pengunjung.

'Ikrar Islandia', kesepakatan online sing diluncurake dina iki, ngundang para wisatawan supaya mlebu dadi turis sing tanggung jawab nalika ngunjungi negara kasebut ing Musim Panas iki. Janji wolung titik kasebut nyengkuyung para turis ngrasakake Islandia kaya sing ditindakake wong Islandia kanthi setuju karo sawetara pedoman. Iki kalebu arahan kayata 'nalika njelajah papan sing anyar ditinggalake', njupuk foto 'tanpa mati kanggo dheweke', supaya 'ora nate ngumbara' ing dalan, balesan telpon langsung larangan total nyopir off-road ing Islandia , kanggo ngetrapake camping sing diwenehake nalika 'turu ing sangisore lintang', nalika alam ngundang, 'ora mangsuli panggilan alam' lan 'siyap kanggo kabeh cuaca, kabeh kemungkinan lan kabeh petualangan'.

Menteri Pariwisata Þórdís Kolbrún R. Gylfadóttir ngumumake Ikrar Islandia ing acara peluncuran khusus ing Borgarnes, ing Islandia Kulon. Dheweke ujar, "Jinis wong sing teka ing Islandia pengin dadi turis sing tanggung jawab, nanging dheweke ora ngerti apa sing dibutuhake. Dadi minangka bagean saka sambutan, kita pengin nggawe janji sing bakal disengkuyung kabeh pengunjung, nggawe tentara wong sing ngerti kepiye supaya tetep aman lan uga carane njaga alam sing alus. "

Pengunjung bisa njupuk Ikrar Icelandic ing www.inspiredbyiceland.com ing endi bakal nampa lencana digital sing bisa dituduhake khusus kanggo nduduhake dhukungan ing media sosial. Wong uga bisa nuduhake dhukungan kanthi nggunakake hashtag #I IslandicP knowledge.

Ikrar Islandia diterusake saka Akademi Islandia, alat pendidikan online interaktif sing nyenengake sing diluncurake dening Inspirasi Miturut Islandia ing 2016 sing nyengkuyung tumindak sing apik saka para pengunjung liwat kelas video sing inspiratif, nyenengake nanging informatif.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov