24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Asosiasi Warta Breaking News Internasional Plancongan Bisnis Kuliner budaya Education Industri Hospitality News tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Warta Breaking UK

British Tourism & Travel Show 2018 ngluncurake wilayah 'Destinasi Eropa' anyar

0a1-35
0a1-35
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Pameran Pariwisata & Perjalanan Inggris 2018 ngumumake peluncuran wilayah 'Destinasi Eropa' sing anyar, nalika bali taun ngarep menyang NEC Birmingham tanggal 21-22 Maret.

Tansaya sukses narik ribuan penyelenggara lelungan klompok, operator pelatih, lan penyelenggara tur saben taun, wilayah anyar sing darmabakti iki bakal narik kawigaten para pembuat keputusan utama sing ngrencanakake lan nggawe rencana perjalanan kanggo turis internasional lan domestik. Iki bakal nampilake macem-macem atraksi, tujuan lan hotel ing saindenging Eropa, lan bakal menehi ide lan inspirasi kanggo macem-macem pembeli perdagangan lelungan Inggris sing melu pameran kasebut.

David Maguire, direktur acara klompok Pariwisata & Perjalanan Inggris, ujar: "Destinasi Eropa minangka wilayah anyar sing nyenengake ing Pariwisata & Perjalanan Inggris ing taun 2018, sing katon kaya kemajuan alami kanggo acara kasebut. Akeh pengunjung sing tugas nggawe tur lengkap lan tujuan kanggo Eropa lan bagean sing khusus iki bakal ngidini dheweke ndelok obyek wisata, tujuan lan hotel sing paling apik saka bagean iki, uga Kepulauan Inggris. ”

"Kita uga dicedhaki dening akeh pameran Eropa taun kepungkur sing kepengin ketemu lan bisnis karo para pembeli pariwisata Inggris, mula Destinasi Eropa kayane minangka tambahan anyar sing sampurna kanggo pameran dagang travel domestik sing wis mapan," ujare.

Ngomentari wilayah kasebut, pameran anyar Liam Lomasney, saka Dutch Cruise Line, ujar: "Kita seneng banget dadi bagean bagean Destinasi Eropa sing anyar ing Pariwisata Inggris & Pertunjukan Wisata. Target para pembeli Pariwisata Inggris minangka bagean penting saka strategi pemasaran ing taun 2018 lan pameran ing wilayah anyar iki minangka solusi sing sampurna. "

"Aku muji penyelenggara Pariwisata Inggris & Pameran Perjalanan Inggris kanggo ngluncurake wilayah Destinasi Eropa sing anyar. GTO, operator tur pelatih, lan manajer tur sing ngunjungi acara kasebut bakal ngrencanakake lelungan menyang daratan Eropa, lan duwe area sing darmabakti bakal menehi ide lan inspirasi kanggo kabeh lelungan, itineraries lan tur sing bakal teka. Aku wis ngarep-arep ngunjungi pertunjukan taun ngarep lan milih ide anyar saka pameran Eropa anyar kasebut kanggo wisata, "ujare Anu Desai saka Newell's Travel.

Miturut CTA (Asosiasi Pariwisata Pelatih), industri pariwisata pelatih Inggris nggawa luwih saka 1.5 juta turis menyang bawana saben taun, nuduhake yen pariwisata menyang Eropa, uga domestik, terus dadi aliran penghasilan sing penting kanggo sektor kasebut. Operator wisata klompok, Norman Allen Group Travel (pengunjung biasa lan pameran ing British Tourism & Travel Show) ujar manawa tur kontinental 'katon positif' kanggo taun 2018, sanajan ana faktor negatif sing bisa nyebabake pariwisata ing wilayah iki. Kanggo perusahaan kasebut, ana "kenaikan tur umume sing mangkat nganti pertengahan 2017, lan nambah jumlah penumpang saben tur." [1]

Umpan balik ing survey jepretan industri 2017 (rampung sadurunge lan sajrone acara dening operator tur lan tur, DMO, atraksi pengunjung, tujuan lan hotel) uga nyengkuyung kesempatan tuwuh pariwisata ing Eropa, sing nyebutake 'kunjungan klompok sing luwih nyata ing Eropa, adhedhasar penerbangan murah lan akomodasi sing regane apik, 'minangka salah sawijining tren utama sing kudu ditunggu-tunggu sajrone 12 wulan sabanjure [2].

Simpen tanggal kanggo taun 2018
"Iki minangka acara favoritku lan kudu mutlak kanggo operator tur sing pengin nemokake ide tur anyar lan bisa jaringan karo para pemasok," ujare Denise Hanson, proprietor ing Hanson Exclusives.

"Cara sing apik banget kanggo ketemu wong-wong sing melu pariwisata plancongan ing sak papan sing swasana apik. Aku bakal ngajak anggota kita teka ing 2018, "ujare Peter Bradley, direktur administrasi lan pembangunan ing Asosiasi Operator Pelatih Turis London.

Pameran Pariwisata & Perjalanan Inggris - pameran wisata domestik paling gedhe ing taun iki kanggo perdagangan plancongan Inggris lan Irlandia, bali menyang NEC Birmingham tanggal 21-22 Maret 2018.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov