24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Asosiasi Warta Breaking News Internasional Jerman Breaking News Pengumuman Pers Seychelles Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Jerman ngarahake cara teka ing Seychelles

seychelles1-2
seychelles1-2
ditulis dening editor

Meh setengah taun 2017, Jerman entuk posisi nomer siji dadi pasar pariwisata utama Seychelles.

Miturut statistik paling anyar, Biro Statistik Nasional sing dirilis dina Kamis, Jerman wis ngirim 21,642 pengunjung menyang negara pulau nganti Minggu 18 Juni 2017. Angka kasebut ana 29 persen ing ndhuwur sing kacathet kanggo periode sing padha taun kepungkur.

Iki tegese Jerman wis ngatasi pesaing sing paling cedhak, Prancis, sing wis suwe dadi pasar pariwisata utama Seychelles. Prancis, sing nomer siji wiwit wiwitan taun saiki dadi nomer loro, sawise ngirim 20,922 pengunjung menyang tujuan pulau kasebut. Tren iki pungkasan diamati ing 2014, nalika Jerman ngalahake Prancis babagan kedatangan pengunjung sadurunge Prancis entuk jabatan maneh ing 2015.

Hubungan udara antara kepulauan Seychelles lan Jerman nampa dorongan gedhe ing taun iki, sing mesthi nyumbang kanggo nambah pengunjung Jerman. Maskapai nasional, Air Seychelles miwiti penerbangan langsung kaping pindho saben minggu menyang Dusseldorf ing Maret 2017. Ing taun-taun pungkasan, rute kasebut utamane ditawakake maskapai penerbangan santai Jerman, Condor, sing uga miwiti nggawe penerbangan mingguan langsung kaping pindho menyang Seychelles taun kepungkur.

Ngomentari tren statistik statistik kedatangan pengunjung paling anyar, Kepala Eksekutif Dewan Pariwisata Seychelles, Ibu Sherin Francis ujar: "Saiki Seychelles luwih nyambung karo pasar sumbere, lan utamane kanggo Jerman. Luwih akeh maskapai tujuan sing dituju uga ateges dhukungan pemasaran kanggo Seychelles. ”

Dijadwalake Austrian Airlines ngoperasikake layanan nonstop seminggu minggon menyang Seychelles ing Oktober taun iki, diarepake bakal luwih ningkatake para pengunjung saka Jerman lan pasar liyane sing nganggo basa Jerman, kalebu Swiss lan Austria.

Perlu dielingake manawa Dewan Pariwisata Seychelles wis nambah upaya nggawe kesadaran babagan tujuan ing antarane para pelancong Jerman kanthi dhukungan saka mitra, kalebu maskapai penerbangan nasional lan operator internasional liyane sing nggawa pengunjung saka pasar sing nganggo basa Jerman menyang Seychelles.

"Penting, supaya sampeyan kudu terus ndeleng gambaran gedhe sing bakal nambah jumlah pariwisata kanggo negara kasebut. Yen bisa ndeleng kesempatan kanggo tuwuh, tim mesthi ngupayakake nggunakake strategi kasebut. Tim ing kana karo mitra sing setya wis nindakake tugas sing hebat lan kudu dipuji, "ujare Ibu Francis.

Pengunjung sing teka saka Eropa kanthi sakabehe uga nyengkuyung nambah nganti 21 persen dibandhingake karo periode sing padha taun kepungkur. Kajaba Prancis, sing saiki wis nyathet penurunan 4 persen, pasar Eropa liyane wis nyathet asil positif nganti saiki - Italia (6%), Rusia (31%), Jerman lan Inggris & Irlandia Lor (29%).

Ing urutan nomer papat ing antarane pasar utama, Inggris minangka salah sawijining sing uga nuduhake kemajuan sing luar biasa ing taun-taun pungkasan.

"Kita uga ngakoni tuwuhing eksponensial saka Pasar UK sajrone 2 taun kepungkur lan uga ngidini bisa munggah ing posisi kaping papat ing rangking kasebut. Wutah kasebut pancen nyengkuyung. Maneh, iki bisa ditindakake kanthi upaya tim cilik kita ing Inggris lan mitra, "ujare Bu Francis.

Umume, ana asil positif saka pasar pariwisata Seychelles ing Afrika, Amerika, Tengah lan Asia sanajan penurunan 17 persen ing jumlah kedatangan saka China. Nganti saiki, jumlah plancongan sing mudhun ing Seychelles udakara 159,659, nuduhake kenaikan 21 persen dibandhingake taun kepungkur, sing wis nate nggawe negara pulau kanggo nyathet munggah pariwisata ing 2017.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.