24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News wong Teknologi Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Warta Breaking UK

Menara Grenfell 2? 10 mesin pemadam kebakaran, 72 petugas pemadam kebakaran nglawan London timur kobongan

0a1a1a1a1-3
0a1a1a1a1-3
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Sepuluh mesin pemadam kebakaran lan 72 petugas pemadam kebakaran lagi perang ing blok rumah susun ing Jalan Turin ing Betal Green, London sisih wétan, miturut Brigade Fire London.

Flat ing lantai telu lan atap wis katon, ujare petugas pemadam kebakaran ing sawijining pernyataan. Siji wong sing ngalami nyedhot asap wis dirawat ing rumah sakit.

London Fire Brigade nampa udakara 50 telpon saka masarakat babagan kebakaran kira-kira jam 4:25 sore wektu lokal.

Sebab kobongan durung dingerteni.

Luwih saka 600 rumah tangga dievakuasi saka blok menara ing Camden, dina Jumuah wengi, amarga wedi nglindhungi klambi ing bangunan sing padha karo Menara Grenfell. Akeh warga gelem nolak omahé sanajan layanan darurat ngelingake ora bisa njamin keamanan warga.

Sawetara 27 blok apartemen ing 15 wilayah dewan ing saindenging Inggris gagal tes keamanan klambi geni wiwit bencana Grenfell nyababake nyawane paling ora 79 warga tanggal 14 Juni.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov