24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Breaking News Internasional India Breaking News Investments Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Bandara anyar ing India: Mung 100 kilometer saka bandara Delhi

tandha permata
tandha permata
ditulis dening Anil Mathur - eTN India

Ing pembangunan utama, bandara anyar pungkasane bakal teka ing Jewar ing Greater Noida cedhak Delhi, India.

Persetujuan kasebut ditindakake sawise musyawarah lan kontroversi babagan kabijakan duwe bandara nomer loro kaya ing cedhak Delhi, sing kurang saka 100 kilometer saka Bandara Internasional Indira Gandhi saiki, sing operator - DIAL - bisa uga ora seneng karo ide saka aspek komersial.

Menteri Penerbangan Sipil Ashok Raju ngumumake ing Delhi tanggal 24 Juni manawa lalu lintas penumpang maskapai bakal nganti 91 yuta ing taun 2020, lan 109 yuta ing taun 2024, lan bandara saiki ora bisa ngatasi jumlah kasebut.

Bandara Jewar uga bakal nglayani wilayah ing Uttar Pradesh, lan bakal mbantu pertumbuhan lalu lintas lan pangembangan ekonomi. Bandara kasebut bakal dadi kasunyatan liwat model kemitraan publik-pribadi lan bakal mbutuhake udakara limang taun kanggo rampung.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Anil Mathur - eTN India