24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines News Pariwisata transportasi USA Breaking News

Pesawat cilik nabrak pusat perawatan bocah ing Florida

0a1a-97
0a1a-97
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Pesawat cilik wis nabrak bangunan perawatan bocah ing Lee County, Florida, sing tiwas siji wong lan wong liyane cilaka.

Stasiun TV lokal nglaporake manawa pesawat Sabtu esuk nabrak kerusakan gedhe lan geni.

Ora jelas apa sing nyebabake kacilakan kasebut.

Kantor Sheriff Lee County ujar manawa pesawat Piper PA 28 nabrak nalika pesawat kasebut mandheg saka lapangan udara sing cedhak.

Lee County dununge ing sisih kidul kulon Florida.

Pejabat berwenang ujar manawa ana wong siji sing tiwas lan wong liyane digawa menyang rumah sakit amarga ciloko. Ora dingerteni yen ciloko kasebut serius.

Lee County Undersheriff Carmine Marceno marang wartawan manawa ora ana karyawan perawatan bocah ing njero bangunan kasebut nalika kecelakaan kasebut. Dheweke ujar manawa pejabat federal bakal mbantu investigasi kacilakan kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov