Airlines Breaking Georgia News Breaking News Rusia Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Penerbangan S7 Airlines wiwit Novosibirsk ke Tbilisi

Pilih basa sampeyan
tb_1
tb_1
ditulis dening Dmytro Makarov

Tanggal 29 April, S7 Airlines, mitra saka Bandara Internasional NOVOSIBIRSK, wiwit ngoperasikake penerbangan reguler langsung S7 3345/3346 ing rute Novosibirsk-Tbilisi-Novosibirsk.

Penerbangan langsung saka Novosibirsk menyang Tbilisi dioperasikake kaping pisanan ing jaman modern lan bandara Tolmachevo minangka bandara siji-sijine ngluwihi Ural, sing nyedhiyakake penerbangan biasa menyang Georgia.

Penerbangan kasebut dioperasikake dina Setu ing Airbus A320 pesawat sing dilengkapi kabin kelas ekonomi lan bisnis. Penerbangane S7 3345 mangkat saka bandara Tolmachevo jam 08:50 lan tekan jam 10:45 wektu lokal. Penerbangan bali S7 3346 mangkat saka bandara Tbilisi jam 11:45 lan tekan Novosibirsk jam 19:25.

Georgia minangka salah sawijining tujuan wisata sing tuwuh kanthi cepet. Pelancongan kepincut karo keramahan Georgia, macem-macem tujuan wisata, kaendahan alam lan bakat gastronomi.

Presiden Organisasi Publik Regional Novosibirsk (NRPO) Komunitas Bangsa Georgia Merabi Tostiashvili, Direktur Umum SG Group LLC (Grup Georgia Siberia) Mariya Tostiashvili, wakil umum saka S7 Airlines ing bandara Asia Tengah lan Tolmachevo Yevgeny Chernyshev lan Direktur Umum JSC Airport Tolmachevo Evgeniy Yankilevich melu bukaan resmi penerbangan ..

«Ing taun iki maskapai nambah rute penerbangan saka bandara Novosibirsk, sing nggawe tujuan wisata sing populer dadi luwih gampang diakses warga ing wilayah Rusia», ujar. Yevgeny Chernyshev..

«” Nalika dibukak penerbangan anyar, Georgia dadi luwih cedhak ora mung kanggo warga Novosibirsk, nanging uga warga Siberia Kulon lan Timur, kanthi njupuk sambungan sing cocog ing bandara Tolmachevo. Aku yakin tujuan Tbilisi - Novosibirsk bakal berkembang lan bakal dikarepake karo penumpang maskapai penerbangan Georgia, sing nggunakake bandara Novosibirsk minangka transfer kanggo lelungan luwih lanjut menyang China, Asia Tenggara, Korea, lan Timur Jauh ”», marang Evgeniy Yankilevich.

Kanggo ngurmati wiwitan penerbangan menyang Tbilisi Folk ensemble saka Tari Georgia Imedi dileksanakake ing bandara. Panganan nasional lan kue perayaan tradisional ditawakake kanggo para penumpang penerbangan anyar lan para tamu acara kasebut.

Bandara Internasional NOVOSIBIRSK (Tolmachevo) minangka pusat udara paling gedhe ing Rusia sisih wétan Ural kanthi rute transit utama antara Eropa lan Asia. Kapasitas terminal domestik nganti 1,800 penumpang saben jam, dene kapasitas terminal internasional - nganti 1300 penumpang saben jam. Bandara kasebut nduweni rong landasan pacu Kategori ICAO I lan II. Ing taun 2016 lalu lintas penumpang bandara luwih saka 4 juta penumpang.

S7 Airlines (jeneng merek SIBERIA Airlines, www.s7.ru) minangka anggota aliansi penerbangan global oneworld®. S7 Airlines ngoperasikake penerbangan reguler ing Rusia uga menyang negara-negara CIS, Eropa, Timur Tengah, Asia Tenggara lan wilayah Asia-Pasifik. Ing taun 2007 maskapai kasebut nampa kabar resmi saka IATA babagan kalebu ing dhaptar operator IOSA (IATA Operational Safety Audit) lan dadi maskapai nomer loro ing Rusia sing sukses lulus prosedur lengkap audit internasional kanggo tundhuk karo standar keamanan operasi. S7 Airlines minangka salah sawijining maskapai penerbangan paling stabil ing Rusia, ngleksanakake prestasi industri paling anyar ing layanan penumpang lan kanthi aktif ngembangake jangkoan lan kualitas layanane. S7 Airlines duwe armada paling inovatif lan salah sawijining armada "paling enom" ing pasar maskapai Rusia.

NRPO "Komunitas Masyarakat Georgia" didegaké ing wulan Agustus, 30, 2010. Bisa digunakake kanggo ngembangake tradhisi spiritual lan budaya, ngiyatake hubungan karo tanah air sejarah lan mbantu warga Georgia ing integrasi ing wilayah Novosibirsk lan Novosibirsk. Iki ngetrapake proyek konstruksi ing Novosibirsk saka greja sing dijenengi sawise Saint Martyr George.

Grup SG (Grup Siberia Georgia). Fokus utama kegiatan Grup SG yaiku kanggo njamin hubungan kemitraan antarane Distrik Federal Siberia lan Georgia ing pariwisata lan budaya uga kanggo nggawe lan ngembangake hubungan ekonomi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dmytro Makarov

Dmytro Makarov asale saka Ukraina, urip ing Amerika Serikat meh 10 taun dadi mantan pengacara.