Airlines Breaking News Internasional Plancongan Bisnis Jerman Breaking News Investments News Warta Breaking Slowakia Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Cologne Bonn ngluwihi jaringan menyang Slowakia

0a1a1a1a1a1a1a-15
0a1a1a1a1a1a1a-15
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Mung sawetara wulan sawise operator biaya murah (ULCC) miwiti layanan menyang Craiova lan Tuzla, Wizz Air saiki nyambung Bandara Cologne Bonn karo Slowakia. Ngrameke layanan anyar dina iki, tautan kaping pindho saben minggu menyang Košice diwiwiti tanggal 25 Juni, nggunakake A180 pesawat 320 kursi maskapai ing sektor 1,040 kilometer.

"Jaringan rute kita menyang pasar Eropa wétan sing penting terus saya maju amarga Wizz Air, sing dadi kesenengane," ujare Michael Garvens, Ketua Dewan Manajemen, Bandara Cologne Bonn. Dheweke nambahake: "Amarga akeh perusahaan Jerman sing wis mapan ing Košice lan sakiwa tengene, tujuan anyar saka Cologne Bonn iku ora mung nengsemake para turis nanging uga para tur bisnis.

Ekspansi koneksi Wizz Air saka Cologne Bonn tegese hubungane karo kutha paling gedhe ing Slowakia dadi tujuan kaping wolu ULCC saka bandara Jerman. Miwiti operasi kaping pisanan menyang Slowakia, jaringan Cologne Bonn saiki kalebu 14 koneksi ing wilayah Eropa Tengah lan Timur.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov