Airlines Breaking News Norwegia Breaking News Swedia Warta Breaking Travel Denmark Breaking News News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Novair nampa A321neo sing kaping pisanan

Airbus_3
Airbus_3
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Maskapai charter Swedia Novair, wis ngirim A321neo pertama sing disewa saka Air Lease Corporation (ALC). A321neo bakal gabung karo armada Airbus Novair sing ana rong pesawat Keluarga A320.

Pesawat kasebut dilengkapi kursi jembar 18 inci sing nyaman ing tata letak penumpang kelas 221. Didhukung dening mesin CFM LEAP-1A, A321neo bakal adhedhasar ing Stockholm lan ngoperasikake penerbangan charter saka Swedia, Denmark lan Norwegia menyang tujuan ing Eropa kidul lan Mesir.

 

 

Kulawarga A320neo nggabungake teknologi paling anyar kalebu mesin generasi anyar lan Sharklets, sing nyedhiyakake paling ora 15% penghematan bahan bakar nalika pangiriman lan 20 persen ing taun 2020 uga pangurangan swara 50 persen. Kanthi luwih saka 5,000 pesenan sing ditampa saka 92 pelanggan wiwit diluncurake ing 2010, Kulawarga A320neo wis entuk 60 persen pangsa pasar.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.