Asosiasi Warta Berita Breaking Belgia Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Italia Breaking News News wong Warta Breaking Polandia Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

KTT NATO nyebabake tuwuh laba kanggo hotel Brussels

0a1a1a1a1a1a1a
0a1a1a1a1a1a1a
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Hotel ing Brussels nyathet kenaikan bathi saben taun ing taun 116.8 persen wulan iki, minangka asil saka ibukota Belgia sing dadi tuan rumah KTT NATO, miturut data paling anyar.

Peningkatan kinerja taun-taun sing nggegirisi dipimpin dening kenaikan level persentase 18.7 ing hunian kamar, dadi 75.1 persen.

Nalika luwih diukur, kenaikan 3.0 persen tingkat rata-rata kamar sing diraih, dadi € 144.28, mbantu ngunggahake kenaikan RevPAR (Revenue per Kamar sing Disedhiyakake) 37.2 persen kanggo wulan kasebut, dadi € 108.37.

Kekuwatan permintaan ing Brussels ndadekake para pamilik hotel bisa ngasilake kinerja ndhuwur lan ngisor menyang sawetara level paling dhuwur sing kacathet wiwit kegiatan teroris ing ibukota Belgia ing Maret 2016.

Saliyane kenaikan Revenue Kamar, hotel ing Brussels sukses entuk paningkatan Non-Kamar Revenue, kalebu Pangan lan Minuman (+23.2 persen) lan Konferensi lan Panganan (+26.4 persen), sing ngasilake TrevPAR (Total Revenue per Kasedhiya Kamar) mundhak 28.9 persen dadi € 148.77.

Nalika kinerja garis ndhuwur sing kuwat, para pamilik hotel ing Brussels ngrekam tingkat persentase 7.3 ing tingkat gaji, ing 42.7 persen saka total penghasilan, biaya iki isih tetep dhuwur tinimbang rata-rata Eropa 28.9 persen. Akibate, lan sanajan kenaikan taun-taun sing akeh banget, konversi laba ing hotel ing Brussels tetep isih sithik ing 26.6 persen saka total penghasilan ing wulan iki.

Hotel ing Roma Bakal Mbalik menyang Bumi Sawise Taun Suci Dhuwur

Luwih saka kinerja hotel ing Roma sing apik ing 2016 ing taun Jubilee utawa Taun Suci Rahmat, level laba nyata, sing digambarake dening laba saben taun ing taun 12.3 persen saben wulan iki.

Ing taun pungkasan, kira-kira 9.1 yuta wong wis ziarah menyang Roma kanggo ngrayakake Jubilee lan akeh pengunjung sing ngidini hotel ing ibukota Italia bisa nggunakake tarif kamar kanthi rata-rata lan bisa ngundhakake bathi Non-Kamar.

Nanging, kinerja RevPAR wulan iki mudhun 11.5 persen amarga penurunan 3.4 persentase titik hunian kamar uga penurunan rata-rata rata-rata kamar sing dicapai 7.9 persen, dadi € 224.56.

Saliyane penurunan RevPAR, penghasilan sing mudhun ing Departemen Non-Kamar nyuda penurunan 6.5 persen ing TrevPAR dadi € 287.36.

Nalika hotel ing Roma wis bisa ngowahi biaya kanthi sukses kanggo ngasilake bathi, sing digambarake dening tabungan wulan iki ing Payroll (-0.7 persen) lan Overhead (-5.3 persen), penyesuaian kasebut ora cukup kanggo ngimbangi penurunan penghasilan. , lan asile bathi saben ruangan ambruk dadi € 107.63.

Pendhudhukan sing Luar Biasa Ngaktifake Pamrentah Warsawa supaya Bisa Ndhukung Bathi

Hotel-hotel ing Warsaw nyathet kenaikan 17.1 persen ing rata-rata tingkat kamar sing dicapai ing wulan iki, sing ningkatake bathi 23.4 persen saben kamar, amarga para petugas hotel bisa nggunakake tingkat ambane tingkat hunian kamar +80 persen.

Kekuwatan panjaluk supaya hotel ing Warsaw bisa nggayuh tuwuhing tarif sing cukup ing kabeh segmen pasar, kalebu Tarif Paling Disedhiyakake (+14.5 persen), Konferensi Residen (+26.1 persen), Perusahaan (+8.4 persen), Kenyamanan Individu (+30.9 persen) lan Leisure Group (+17.3 persen).

Kajaba iku, kenaikan kacathet ing Departemen Non-Kamar, kalebu Pangan lan Minuman (+8.8 persen) lan Konferensi lan Panganan (+17.7 persen). Asile, TrevPAR ing hotel ing Warsaw mundhak 12.7 persen saben taun, dadi € 141.35.

Gaji ing hotel ing Warsaw tetep kalebu sing paling endhek ing Eropa, mung 21.5 persen saka total penghasilan, sawise nyuda titik persentase 1.6 ing wulan iki. Tingkat gaji sing sithik nyumbang kanggo konversi bathi kanthi 49.6 persen saka total penghasilan wulan iki.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov