24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Kamboja budaya News transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Dubai - Phnom Penh: Penerbangan paling anyar sing ditambahake Emirat

VIP-Departure-1-Juli-1
VIP-Departure-1-Juli-1
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Emirat bubar ngembangake Asia Tenggara kanthi ngluncurake layanan sing gegandhengan saben dinane anyar saka Dubai menyang Phnom Penh (PHN) ing Kamboja, liwat Yangon ing Myanmar. Layanan anyar iki, dioperasikake karo pesawat Boeing 777, nggedhekake jaringan maskapai ing Asia Tenggara dadi 13 kutha ing wolung negara lan nawakake luwih akeh pilihan lan penak kanggo para penumpang sing bepergian antara Phnom Penh menyang Dubai lan sateruse. Iki uga minangka kaping pisanan wiwit 2014 manawa Phnom Penh lan Yangon dihubungake karo link udara langsung, sing nambah permintaan lelungan ing antarane rong kutha sing berkembang pesat kasebut.

 

Phnom Penh, tujuan pertama ing Kamboja sing dilayani dening Emirat, minangka salah sawijining ekonomi paling cepet ing Asia Tenggara. Minangka kutha paling gedhe ing negara kasebut lan pusat komersial paling penting, Phnom Penh nyumbang akeh kanggo pertumbuhan ekonomi negara kasebut. Gerbang menyang kompleks candhi Angkor Wat sing misuwur ing saindenging jagad, Kamboja nawakake para pengunjung sekilas langka ing Asia kuna, lan wis nyekseni paningkatan turis asing sing signifikan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.