News

Sawise negosiasi rong taun, Alaska Airlines lan serikat pilot wis entuk kesepakatan kontrak

000_0
000_0
ditulis dening editor

Alaska Airlines wis entuk persetujuan patang taun ing konsep karo anggota serikat tenaga kerja pilot kasebut sawise luwih saka rong taun negosiasi.

Print Friendly, PDF & Email

Alaska Airlines wis entuk persetujuan patang taun ing konsep karo anggota serikat tenaga kerja pilot kasebut sawise luwih saka rong taun negosiasi.

Juru bicara Alaska Airlines Paul McElroy nolak nyritakake rincian kontrak kasebut.

Maskapai sing berbasis ing Seattle, unit saka Alaska Air Group, seneng karo asil kasebut, jarene. Rembugan karo Asosiasi Pilot Udara diwiwiti ing wulan Januari 2007.

Bahasa final kontrak isih kudu diatasi lan disetujoni dening perwakilan serikat pekerja, ujare McElroy. Banjur perjanjian kasebut bisa menyang 1,500 anggota serikat kerja kanggo milih.

Anak perusahaan Alaska Airlines lan Alaska Air Horizon Air nglayani luwih saka 90 kutha ing saindenging AS, Kanada lan Meksiko.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.