24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Asosiasi Warta Awards Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Industri Hospitality Warta Breaking Islandia Warta Industri Rapat News wong Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Reykjavík dadi tujuan MICE paling apik ing Eropa

0a1a1a1a1a1a1a1a-7
0a1a1a1a1a1a1a1a-7
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Reykjavík dijenengi Tujuan MICE paling apik ing Eropa 2017 dening Majalah Tujuan Bisnis. Penghargaan Plancongan Tujuan Bisnis, saiki mlaku sajrone nem taun suwene, menehi penghargaan marang bisnis ing macem-macem kategori amarga menehi kontribusi lan keunggulan layanan ing jagad bisnis lan lelungan. Panyedhiya layanan Islandia wis sukses banget ing penghargaan kasebut sajrone taun kepungkur. Aula Konser Harpa lan Pusat Konferensi menang penghargaan kasebut minangka Pusat Rapat lan Konferensi Terbaik ing Eropa 2016 lan 2015 toko Icelandic DutyFree Fríhöfnin dipilih dadi Panyedhiya Layanan Blanja Bebas Pajak Bandara Best.

"Wis dadi target dosa kita 2012 nalika Ketemu ing Reykjavík didegake dadi salah sawijining tujuan MICE sing misuwur ing Eropa, mula kita bangga banget karo pengakuan iki," ujare direktur pangurus Meet ing Reykjavík (Biro Konvensi Reykjavík ).

Reykjavík duwe akeh kaluwihan minangka tujuan acara. Ibukutha Islandia misuwur karo wong sing apik, cedhak karo alam lan pemandangan sing luar biasa, apamaneh Aurora Borealis. Konferensi, rapat lan acara ing Reykjavík mesthi bisa narik akeh masarakat. Reykjavík duwe prasarana teknologi tinggi, keamanan, akses cendhak lan asring liwat udara saka luwih saka 80 kutha ing saindenging Eropa lan Amerika Utara. Kabeh gabungan kasebut nggawe Reykjavík minangka salah sawijining tujuan utama kanggo Konferensi internasional ing saindenging jagad.

"Aku seneng banget yen Reykjavík wis dijenengi tujuan MICE paling apik ing Eropa ing 2017 dening Majalah Tujuan Bisnis perusahaan sing misuwur. Wiwit taun 2011, salah sawijining pilar Strategi Pariwisata kita yaiku promosi Reykjavík minangka tujuan ideal kanggo konferensi, insentif lan rapat internasional. Kutha kita dununge ing tengah-tengah antara Eropa lan Amerika Utara lan kondhang dadi kutha sing grapyak kanthi prasarana sing kuat, tanpa stres sing biasane ana ing metropolis kosmopolitan, "ujare Áshildur Bragadóttir, direktur Visit Reykjavík lan ketua dewan Meet in Reykjavík.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov