Airlines Breaking Hungary News Breaking News Internasional Breaking News Polandia Breaking News US Plancongan Bisnis News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Bandara Budapest gabung maneh karo AS

Pilih basa sampeyan
0a1a1a1a1a1a1a1a-20
0a1a1a1a1a1a1a1a-20
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Ing bagean utama pangembangan jaringan Bandar Udara Budapest ngumumake diwiwiti maneh layanan AS saiki, amarga LOT Polish Airlines negesake penerbangan saka gerbang Hongaria menyang New York (JFK) lan Chicago O'Hare. Sambutan tekane layanan sing dijadwalake 787-8, pesawat pertama sing diluncurake tanggal 3 Mei 2018, kanthi New York diterbitake kaping papat saben minggu lan sektor Chicago dioperasikake kaping pindho saben minggu. Mbalik maneh layanan AS sawise American Airlines lan Delta Air Lines metu saka pasar Hongaria ing 2011.

"Kita seneng banget ngumumake pembangunan paling anyar LOT Polish Airlines ing Budapest, nggabungake kita ora mung siji tujuan ing AS, nanging kanthi loro," ujare Jost Lammers, CEO, Bandara Budapest. "Kanggo pasar sing akeh berkembang kaya Budapest, iki minangka ekspansi sing penting banget kanggo kita lan LOT, Bandara Budapest, pamrentah Hongaria lan Polandia, uga Badan Pariwisata Hongaria wis kerja sama cedhak supaya bisa ditindakake. Konektivitas ing saindenging jagad penting banget ing perekonomian global saiki lan tautan penting kasebut bakal ningkatake permintaan lelungan lan pungkasane bisa nggedhekake daya saing pasar Hongaria, "tambah Lammers.

Potensi pasar cedhak karo 150,000 penumpang antarane Budapest lan New York taun kepungkur nggawe bandara Eropa Wétan Tengah pasar paling gedhe ing New York ing Eropa, lan tujuan paling gedhe nomer papat ing donya saka kutha AS. Sawise New York, Chicago minangka nomer loro sing dituju ing AS saka Budapest kanthi luwih saka 42,000 potensial pasar ing antarane rong kutha kasebut ing taun 2016.

Nalika Budapest ngumumake manawa AS bakal dadi pasar negara nomer 47 ibukutha Hungaria, maskapai bendera Polandia bakal nawakake total 3,024 kursi mingguan rong arah tegese bangsa Amerika Utara bakal dadi pasar negara paling gedhe nomer loro ing njaba Eropa sing dilayani Budapest ing taun 2018.

"Bandara Budapest bangga banget ngumumake tujuan sing anyar ing AS kasebut lan aku ora yakin manawa layanan iki bakal misuwur banget." nerangake Lammers.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov