Airlines Warta Breaking Bahrain Breaking News Internasional Plancongan Bisnis Industri Hospitality News Oman Breaking News Warta Pecah Arab Saudi Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Preinan Etihad ngembang ing Arab Saudi, Kuwait, Oman lan Bahrain

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-9
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-9
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Preinan Etihad ngluncurake operasi ing Arab Saudi, Kuwait, Oman lan Bahrain kanggo nyedhiyakake pilihan pilihan paket kanggo para pelancong ing papat negara kasebut.

Langkah kasebut nyusul sukses babagan divisi preinan Etihad Airways ing UAE, UK, Jerman, India lan Amerika Utara.

Diluncurake ing taun 2004, Liburan Etihad nawakake preinan rangkep kanthi dinamis kanthi tarif sing luar biasa ing pirang-pirang merek hotel terkenal ing donya. Tamu saiki bisa memesan penerbangan karo Etihad Airways lan maskapai mitra, uga hotel, mobil sewaan, transfer, tur lan kegiyatan, kanthi kasedhiyan wektu nyata, kanthi rega sing paling apik.

Saka preinan kulawarga, pantai lan kemewahan nganti istirahat olahraga, fly drive lan nginep ing kutha, pilihan menyang tujuan ing saindenging Eropa, Amerika, Asia, Australia, Afrika lan Timur Tengah ora ana enteke. Tamu bisa ngrancang liburan idham-idhamane saka kenyamanan omah ing situs web Etihad Holidays ing - sa.holidays.etihad.com - kanggo ngemas paket sing cocog karo kabutuhan masing-masing. Tim profesional lelungan mung telpon kanggo njaluk pitulung lan nyedhiyakake Layanan Pramutamu kanggo wong sing seneng lelungan.

Darren Peisley, Managing Director of Etihad Holidays 'Hala Group, ujar: "Kita terus tuwuh ing saindenging wilayah kasebut, manawa para pelanggan duwe akses menyang paket lan hotel sing ditawakake liwat Liburan Etihad. Kita seneng banget nggawa warga Arab Saudi, Kuwait, Oman, lan Bahrain kanthi akses luwih saka 150 tujuan ing saindenging jagad. ”

Program Etihad Airways Abu Dhabi Stopover bisa dikombinasikake karo paket Liburan Etihad apa wae, saengga para tamu ngilangi lelungan ing Abu Dhabi, lan njupuk kauntungan saka penawaran akomodasi khusus 2-kanggo-1 wengi khusus ing ibukutha UEA.

Preinan Etihad minangka bagean saka Grup Hala sing nggabungake layanan dhukungan kanggo Grup Penerbangan Etihad sing penting banget kanggo pertumbuhan mbesuke. Komponen inti kalebu Perusahaan Kasetyan Global, Preinan Etihad, Hala Abu Dhabi, Manajemen Perjalanan Hala lan Amadeus Joint Venture.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov