Warta Breaking Bahrain Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Warta Mewah News Thailand Breaking News Pariwisata News Wire Plancongan

Bahrain: Negara Hotel Internasional Dusit Anyar

DUSIT
DUSIT
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Perusahaan perhotelan global sing berbasis ing Thailand, Dusit International, wis mlebu perjanjian manajemen hotel karo Al Manzil Hospitality Group kanggo ngoperasikake dusitD2 Seef Bahrain, hotel hiburan lan bisnis kontemporer, sing dijadwalake bakal dibuka ing Manama, ibukutha modern negara kasebut, taun ngarep.

Selaras karo strategi Dusit International kanggo pertumbuhan sing berkelanjutan lan duwe bathi, kalebu nyakup portofolio kanggo nyakup setengah operasine ing njaba Thailand ing taun 2022, hotel anyar kasebut bakal dadi hotel pertama perusahaan ing Kerajaan Bahrain. Pembukaan kasebut bakal mbantu posisi Dusit kanggo ekspansi luwih lanjut ing wilayah GCC, sing wis ngoperasikake limang hotel, lan lima liyane dikonfirmasi ing jalur pipa.

DusitD2 Seef Bahrain nduweni lokasi cedhak Bandara Internasional Bahrain lan pembangunan unggulan utama liyane sing dikonsentrasi ing dalan Raja Faisal lan Jalan Raya Syekh bin Salman, sing nyambungake Tambak Arab Saudi karo Manama Tengah.

Utamane narik kawigaten para pelancong Saudi, sing udakara 60% pengunjung mlebu Bahrain, hotel kelas atas iki kalebu 195 unit wiyar kanthi pemandangan laut. Fasilitas kalebu fasilitas rapat, klub bocah, pusat kesehatan lan kebugaran sing jembar karo spa lan kolam renang ing atap, lan akeh restoran.

Sanajan dadi negara cilik, Bahrain misuwur kanthi warisan budaya lan sejarah sing sugih, dadi tujuan sing apik kanggo para petualang petualang sing pengin njelajah gundukan kuna lan situs-situs arkeologi sing penting, kayata reruntuhan omah-omah omah, kuil sing dijaga kanthi apik lan kuburan sing diwiwiti ing milenium kaping telu SM.

Kajaba iku, Bahrain uga duwe loro Situs Warisan Dunia UNESCO: Qal'at al-Bahrain, uga dikenal minangka Benteng Bahrain; lan Suq al Qaisariya, koleksi toko lawas sing adol produk tradisional kayata pir, rempah-rempah, lan teh.

"Kita seneng nambah Bahrain menyang dhaptar tujuan internasional, luwih nguatake kehadiran Dusit ing wilayah GCC," ujare Ms Suphajee Suthumpun, Chief Executive Officer Group, Dusit International. "Kanthi nggabungake keramahan sing apik saka Dusit karo kebiasaan perhotelan lokal lan fasilitas hiburan sing apik, dusitD2 Seef Bahrain bakal menehi pengalaman sing khas kanggo para tamu. Makarya karo Grup Hospitality Al Manzil, kita yakin hotel bakal sukses banget, lan dadi landmark anyar ing wilayah kasebut. "

Direktur Utama Grup Perhotelan Al Manzil, Ibu Shaikha Al Fadhel, ujar, "Kita seneng banget bisa gabung karo Dusit International. Kerajaan Bahrain bakal enggal nemu layanan lan layanan sing ora ana tandhingane sing dadi tandatangan saka Grup Dusit. Kita arep nggawe hubungan strategis iki maju, nggawe proyek sing luwih unik sing nambah nilai sektor pariwisata Bahraini sing berkembang. ”

Dusit International saiki ngoperasikake 29 properti ing tujuan utama ing ndonya kanthi 51 proyek liyane ing pipa kasebut. Bebarengan karo dusitD2, merek liyane ing portofolio internasional perusahaan kalebu Dusit Thani, Dusit Devarana, lan DusitPrincess.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.