News

Aturan keamanan bandara anyar mbutuhake informasi luwih lengkap

000_26
000_26
ditulis dening editor

Sampeyan bisa uga wis ditepuk ing bandara utawa nesu amarga wis umbah-umbah kotor saka plancongan sing digoleki ing checkpoint.

Print Friendly, PDF & Email

Sampeyan bisa uga wis ditepuk ing bandara utawa nesu amarga wis umbah-umbah kotor saka plancongan sing digoleki ing checkpoint. Saiki siyap dhewe kanggo keamanan supaya luwih pribadi.

Penumpang sing nggawe reservasi maskapai rauh bakal dijaluk menehi tanggal lair lan jinis saliyane jeneng kasebut minangka bagean saka keamanan penerbangan sing disaranake Komisi 9/11 sing disaranake. Informasi sing diwenehake ing kursi wektu sing dipesen kudu cocog banget karo data ing saben ID lelungan.

Program anyar, sing diarani Secure Flight, ngganti tanggung jawab kanggo mriksa jeneng penumpang saka "dhaptar nonton" saka maskapai menyang Administrasi Keamanan Transportasi. Mung penumpang sing ngresiki mabur karo TSA sing bakal diwenehi pass boarding.

Data pribadi ing sebagian besar penumpang bakal disimpen paling ora pitung dina, ujare pejabat agensi.

Nanging para pendukung privasi ujar manawa pangowahan kasebut kalebu sistem kontrol pemerintah babagan lelungan. Maskapai penerbangan AS nggawa udakara 2 yuta penumpang saben dinane. Lawan uga protes manawa nggabungake informasi pribadi ora bakal nyebabake keamanan sing luwih apik.

"Hak lelungan dikompromi dening kesalahan iki, amarga ana dhaptar kabeh wong ala lan kita bisa njaga pesawat kasebut," ujare Richard Sobel, peneliti karo Proyek Privasi Cyber, sing fokus karo gangguan pemerintah hak privasi.

Sementara maskapai kasebut bakal dikenani biaya udakara $ 630 yuta kanggo reprogram sistem reservasi lan nglumpukake data penumpang, miturut TSA. Industri maskapai wis janji dhukungan kanggo prosedur anyar yen bakal nglancarake keamanan lan nggawe luwih sithik kanggo pelanggan.

Nuntut maskapai kanggo nglumpukake informasi pribadi liyane bakal nambah kualitas dhaptar nonton sing ngemot jeneng terorisme lan tersangka kriminal, ujare pejabat federal.

Iki uga ditindakake kanggo nyuda identifikasi lelungan sing ora salah sing salah diselehake ing dhaptar "ora mabur" amarga jenenge padha karo sing ditemokake ing dhaptar jam tangan - sawijining kahanan sing diarani TSA "kedadeyan umum sing frustrasi."

Langkah-langkah ekstra kanggo nyathet tanggal lair lan jinis kelaminane bakal diwiwiti taun iki kanthi penerbangan domestik lan pungkasan taun 2009 ing rute internasional, miturut TSA. Durung ana tanggal sing diwenehake

Ewonan insiden dilaporake ing endi penumpang dilarang mlebu pesawat amarga jenenge padha karo jeneng sing diduga teroris.

Bisa uga kasus sing paling misuwur yaiku Senat AS Ted Kennedy (D-Mass.), Sing dicegah mabur kaping pirang-pirang amarga jenenge mirip karo alias sing digunakake dening tersangka teror. Wong lanang sing jeneng David Nelson uga ditandhani kanthi ora ana dhaptar dhaptar utawa dhaptar "sing dipilih", sing mbutuhake penumpang sing dipilih kudu disaring ekstra ing bandara, kalebu pat-down fisik lan telusuran tangan saka barang sing digawa.

Flight Aman minangka pamriksan saka upaya pamrentah nggunakake klumpukan intelijen kanggo penumpang maskapai pra-layar sadurunge dheweke tampil ing bandara. Nganti saiki, udakara $ 322 yuta wis ngenteni nyiapake program kasebut.

Para ahli ujar manawa perang supaya bom lan individu sing mbebayani bisa nyingkirake penerbangan komersial ilang yen pamrentah mung gumantung ing skrining bandara kanggo nyekel tersangka adhedhasar tumindak gemeter ing pos pemeriksaan keamanan. Kajaba iku, uga beboyo yen gumantung karo skrining terlatih minimal minangka alat utama kanggo ngenali bahan peledak sing nyamar liwat mesin sinar-X.

Upaya Penerbangan sing aman nyoba nggawe keseimbangan sing entheng antarane mungkasi serangan teroris sabanjure ing AS, sing ujar para ahli lan pejabat pamrentah ora bisa dihindari, lan nglindhungi privasi individu saka panelusur latar mburi sing ora wajar, ujare pejabat.

Nanging, sawetara ahli prihatin babagan invasi privasi negesake manawa Secure Flight bisa digunakake saka papan sing salah yaiku manawa warga Amerika ora duwe hak lelungan lan, kanggo entuk ijin kanggo lelungan, dheweke kudu dipriksa. Dheweke ujar yen ana bebaya yaiku aturan keamanan maskapai sing bisa ditambah menyang Amtrak, bis antar kota kayata Greyhound Lines lan operator umum liyane.

Sobel, saka Proyek Privasi Cyber, ujar manawa "wong jahat utawa wanita ala pisanan ora bakal kalebu ing dhaptar kasebut. Pendekatan sing luwih apik lan efektif biaya yaiku kerja polisi sing apik, kerja intelijen sing apik, aja nganti kabeh wong duwe maksud ala sing padha. "

Program Penerbangan Aman sing diluncurake taun iki nuduhake kompromi. Protokol pra-skrining penumpang asli kudu luwih tliti babagan sejarah pribadi, kalebu kabiasaan lelungan kepungkur lan cathetan finansial pribadi sing dipikolehi liwat basis data komersial. Pengacara hak-hak privasi lan klompok liyane mbujuk Kongres supaya mbatesi pemeriksaan latar mburi.

Nanging program kasebut tetep mbukak kanggo kritik, amarga amarga Departemen Keamanan Nasional AS ora bakal ngeculake data sing nuduhake pirang-pirang wong sing nonton lan ora dhaptar mabur utawa sepira efektif Penerbangan Aman bakal mbantu nyuda identifikasi palsu para penumpang.

"TSA ora bisa ngeculake asil tartamtu amarga dianggep informasi keamanan sensitif," ujare juru bicara agensi Jon Allen.

Ing tes Penerbangan Aman sing ditindakake kanthi kerjasama sawetara maskapai, Departemen Keamanan Nasional negesake manawa "Penerbangan Aman wis memenuhi syarat kongres amarga ora ngasilake positip palsu," ujare Allen.

Uni Kebebasan Sipil Amerika ngramal manawa dhaptar tontonan ngemot luwih saka 1.1 yuta jeneng (chicagotribune.com/aclu). Iki adhedhasar proyeksi laporan dening inspektur jenderal Departemen Kehakiman yen Pusat Penapisan Teroris FBI wis nyusun luwih saka 700,000 jeneng ing basis data dhaptar teroris ing wulan April 2007, lan dhaptar kasebut saya tambah rata-rata luwih saka 20,000 rekaman saben wulan

Sampeyan bisa uga angel mbayangake nalika ana ancaman saiki, nanging ana jaman nalika penumpang ing sawetara maskapai bisa numpak pesawat lan mbayar ongkos awis tanpa kudu nuduhake identifikasi.

Kawicaksanan sing ngidini lelungan anonim rampung ing wiwitan taun 1970-an minangka respons saka pembajakan pesawat, miturut Administrasi Penerbangan Federal.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.