Breaking News Internasional Industri Hospitality News Warta Breaking Papua Nugini tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Gempa skala 6.7 ​​nguatake Papua Nugini

0a1a1a1a1a1a1a1a-24
0a1a1a1a1a1a1a1a-24
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Gempa kanthi skala 6.7 ​​ngguncang udakara 40km sisih kidul-wétan kutha Taron ing Pulo Irlandia Anyar, Papua Nugini, Kamis, dilaporake Survei Geologi AS (USGS).

Gempa iki tekan jerone udakara 47km udakara jam 03:36 GMT. USGS ora ana peringatan tsunami.

Nganti saiki durung ana laporan kerusakan utawa korban jiwa. Pulo Irlandia Anyar iku dununge udakara 120,000 wong.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov