Airlines Ngilangi Berita Fiji Breaking News Internasional Breaking News US Plancongan Bisnis Investments News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Fiji Airways ngumumake Lounge Kelas Bisnis sing dianyari ing LAX

Pilih basa sampeyan
0a1a1a1a1a1a1a1-7
0a1a1a1a1a1a1a1-7
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Fiji Airways, maskapai penerbangan Nasional Fiji, bangga ngumumake yen tamu Kelas Bisnis sing lelungan metu saka utawa liwat Bandara Los Angeles (LAX) bakal nampa upgrade liyane. Wiwit dina iki, Kelas Bisnis Fiji Airways lan penumpang Tabua Club sing nduweni akses menyang One World Lounge sing apik, sing dununge ing Level 5 Terminal Internasional Tom Bradley.

Fiji Airways wis pindhah ruang santai ing bandara sing populer kanggo nawakake luwih akeh ruang kanggo tamu lan fasilitas premium sing kasedhiya ing One World Lounge, kalebu ruang makan khas, layanan bar, shower lan minuman, internet nirkabel lan pusat bisnis sing nyengsemake.

Pak Andre Viljoen, Direktur & CEO Managing Fiji Airways, komentar: "Kita seneng banget ngumumake ruang pamutakhiran sing diupdate ing LAX minangka bagean saka seri tambahan sing bakal ditindakake kanggo para tamu. Kanthi terus akeh penumpang Kelas Bisnis saka Amerika Utara, prioritas kita minangka Fiji Airways nawakake pengalaman sing paling apik, lan pindhah menyang ruang mewah sing anyar ing LAX bakal ngidini kita terus usaha kasebut. "

Akses menyang One World Lounge bakal ditawakake khusus kanggo tamu Fiji Airways sing lungguh ing Kelas Bisnis lan Anggota Klub Tabua sing layak. Tamu kasebut bisa mlebu ruang tunggu telung (3) jam sadurunge jam budhal sing wis dijadwalake lan kudu diwasa luwih saka 21 taun utawa ngancani siji.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov