Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Education Warta Breaking Maladewa Warta Industri Rapat News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

PATA nuduhake rahasia crito karo profesional industri perjalanan Maladewa

0a1a1a1a1a1a1a1a1a-16
0a1a1a1a1a1a1a1a1a-16
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Profesional industri wisata ing Maladewa saiki luwih ditrapake kanggo promosi tujuan apik kanthi efektif, amarga Asosiasi Perjalanan Pasifik Asia (PATA).

Program Mbangun Kapasitas Manungsa PATA sing wiwitan ing Maladewa dipentasake minggu iki bebarengan karo Asosiasi Agen Perjalanan lan Operator Tur (MATATO) Maldives. Peserta sing melu 45 peserta. Minangka wakil PATA yaiku CEO Dr. Mario Hardy lan Direktur Pembangunan Modal Manusia Ibu Parita Niemwongse.

Acara kasebut kanthi tema 'Jelajahi Seni Crito', dipentasake ing Resor Pulo Bandos. Iki nyedhiyakake para peserta program pelatihan intensif lan interaktif sing nggabungake serangkaian sesi kelas sing ditindakake dening para ahli industri perjalanan terkemuka ditambah karo kegiyatan praktis, tugas kelompok lan kesempatan jaringan. Konten program adhedhasar sukses PATAcademy-HCD ing Hub Engagement Association ing Bangkok.

"Pangembangan modal manungsa minangka komponen dhasar ing misi PATA kanggo pangembangan industri pariwisata lan pariwisata sing tanggung jawab ing wilayah kasebut. Kita tetep setya nyedhiyakake kesempatan kanggo komunitas lokal bisa nuduhake mupangat pariwisata lan njembarake cakrawala para profesional industri pariwisata ngluwihi tugas saben dinane, "ujare CEO PATA Dr. Mario Hardy. "Kita seneng duwe kesempatan kanggo bermitra karo MATATO kanggo nganakake Kapasitas Manungsa PATA pisanan ing Maladewa. Tema kasebut, 'Nggoleki Seni Crita', cocog banget karo Maladewa ing endi akeh crita hebat sing bakal dikandhani para pamirsa global. ”

Abdulla Ghiyaz, Presiden - MATATO ujar, "Muga-muga iki mbukak dalan kanggo kerja sama antarane PATA lan MATATO lan iki dadi acara tahunan ing Maladewa."

Pembicara ing program rong dina kalebu Kyle Sandilands, Direktur lan Sinematografer; Trevor Weltman, Kepala Pertumbuhan - Triip.me; Dung 'Mos' Dang, Pendhiri lan Kepala Produk - Desain Pengalaman Scott, lan Matt Gibson, Presiden Asosiasi Blogger Perjalanan Profesional lan CEO UpThink.

Kyle Sandilands ujar, "Pancen seneng banget yen bisa teka ing Maldives minangka bagean saka acara iki. Tujuane kanggo nuduhake sawetara pemahaman babagan alat sing digunakake para pembuat film kanggo nyritakake crita visual lan menehi conto pendekatan 'out of the box' sing digunakake kanggo nggawe film pariwisata. Kita nyinaoni macem-macem conto mulai saka kampanye ekstremisme surealis nganti pendekatan jinis dokumenter liyane kanggo promosi tujuan. Kita duwe pamirsa sing hebat lan umume pengalaman positif. Matur nuwun kanggo MATATO sing dadi tuan rumah acara sing apik banget. ”

Trevor Weltman lan Dung 'Mos' Dang ngaturake sesi pelatihan babagan cara ngetrapake praktik paling apik saka pangembangan piranti lunak lan perangkat keras kanggo nggawe crita bisnis sing sukses. "Saben crita duwe pahlawan," ujare Trevor Weltman. "Ing crita bisnis, pahlawan iki pangguna utawa pelanggan. Kita nggawe sistem kanggo konsultasi sing mbantu merek travel fokus banget kanggo ngrampungake kabutuhan para wisatawan ing saben tahapan lelungan. Kita mulang marang para peserta babagan cara ngetrapake sistem iki menyang kampanye pariwara lan produk digital. ”

Matt Gibson ujar, "Amarga Maladewa ngadhepi alangan institusional kanggo nggawa para juru crita ing njaba negara, sesi saya fokus kanggo nyedhiyakake para delegasi alat sing dibutuhake kanggo nyritakake tujuan sing apik iki kanthi online. Penting kanggo kabeh juru dongeng ngerti cara ngenali ide crita sing paling apik, kanggo nggawe konten sing inspirasi lan nggunakake media sosial kanggo nggedhekake jangkauan lan pengaruh konten kasebut. "

Program Mbangun Kapasitas Manungsa PATA minangka inisiatif in-house / outreach kanggo Human Capital Development (HCD) ing spektrum plancongan lan pariwisata sing jembar. Nggunakake jaringan PATA kanggo pimpinan industri berbakat ing saindenging jagad, Program ngrancang lan nganakake lokakarya pelatihan khusus kanggo instansi pamrentah, organisasi non-pemerintah, institusi akademik lan bisnis sektor swasta.

Pelatihan kasebut disedhiyakake kanthi teknik pembelajaran pendhidhikan diwasa kanthi inovatif kalebu studi kasus, latihan klompok, diskusi klompok, presentasi instruktur lan kunjungan situs.
Fasilitator nggawa ilmu, pengalaman lan keahlian saka maneka sektor bisnis lan dijupuk saka jaringan PATA sing jembar lan mantep ing industri pariwisata lan liya-liyane.

PATA ngrancang lan koordinasi lokakarya kasebut, nyedhiyakake ahli sing dadi timbal lan moderat ing antarane para peserta lan menehi perspektif lan pengalaman dhewe. Konten lan agenda ing lokakarya, kalebu profil lan jumlah peserta sing becik, dikembangake dening PATA kanthi kolaborasi cedhak karo lembaga utawa organisasi utama.

Durasi lokakarya bisa beda-beda dawa saka rong jam nganti rong dina, gumantung karo tujuan pembelajaran, lan bisa uga dipentasake ing sembarang lokasi ing saindenging jagad.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov