24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kabar Breaking Libya News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Bandara internasional Benghazi resmi dibukak maneh

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-6
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-6
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Bandara internasional Benghazi resmi mbukak maneh kanggo penerbangan komersial nalika ana keamanan abot ing Setu sawise penutupan telung taun amarga gelut ing kutha kasebut.

Penerbangan pertama sing metu saka Bandara Benina yaiku ibukutha, Tripoli, menyang Amman, Yordania, lan menyang kutha Kufra Libya sisih kidul-wétan.

Penerbangan uga dijadwal menyang lan saka Tunis, Istanbul, Alexandria, lan kutha Zintan Libya sisih kulon. Penerbangan kasebut dioperasikake dening rong perusahaan negara bagian, Libyan Airlines lan Afriqiyah Airways.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov