Breaking News Jordan Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Grand Bayern Swiss-Belresort Tala Bay Aqaba kabuka ing Yordania

Tala-Bay-For-PR
Tala-Bay-For-PR
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Swiss-Belhotel International ngumumake pembukaan Grand Swiss-Belresort Tala Bay Aqaba, bintang 5 pertama ing grup kasebut ing Yordania sawise ngrampungake jeneng hotel kasebut. Bagéyan saka pangembangan Tala Bay kanthi masif, properti sing apik ing sisih pantai kanthi 336 kamar, dununge ing Segara Abang kanthi 80 persen kamar madhep marina.

Laurent A. Voivenel, Wakil Presiden Senior, Operasi lan Pembangunan kanggo Timur Tengah, Afrika lan India, Swiss-Belhotel International, ujar, "Grand Swiss-Belresort Tala Bay Aqaba minangka mutiara Laut Merah lan kita seneng banget gendera iku. Hotel saiki wis integral ing sistem global sawise konversi merek. Saliyane akomodasi sing luar biasa, Grand Swiss-Belresort Tala Bay Aqaba duwe fasilitas panedhaan lan hiburan sing luar biasa kalebu telung restoran khusus lan bar pantai, limang kolam renang, klub bocah, lan olahraga olahraga lan kegiatan rekreasi sing nyenengake.

Mr Voivenel, negesake, "Proyek penting iki ditandatangani sawetara wulan kepungkur minangka bagean saka perjanjian eksklusif antarane Swiss-Belhotel International lan Yordania Proyek Pembangunan Pariwisata (JPTD), ing endi Swiss-Belhotel International bakal ngatur telung hotel JPTD sing ana Aqaba uga portofolio properti mbesuk. ”

JPTD minangka perusahaan publik sing duwe, ngembangake lan ngoperasikake tujuan Laut Merah sing unik ing Tala Bay Aqaba. Ketua JPTD, Ziad Abu Jaber, ujar, "Kita kepengin nggunakake kaprigelan lan keunggulan Swiss-Belhotel International kanggo ngatur hotel kelas internasional katering segmen pasar sing beda-beda, lan seneng ndeleng kemajuane ing Grand Bay Swiss-Belresort Tala Bay Aqaba. ”

Swiss-Belhotel International saiki duwe luwih saka 3500 kamar ing pangembangan pasar utama ing Timur Tengah. Gavin M. Faull, Ketua lan Presiden Swiss-Belhotel International, ujar, "Kita bangga bisa dadi mitra lan ngembangake jejak ing Kerajaan Inggris kanthi organisasi sing misuwur kayata Proyek Yordania kanggo Pembangunan Pariwisata. Wétan Tengah nduweni teges penting kanggo kita kanthi 17% portofolio global sing fokus ing wilayah kasebut lan kita seneng nampani Grand Swiss-Belresort Tala Bay Aqaba menyang koleksi hotel mewah mewah kita. ”

Tala Bay minangka tujuan terpadu sing apik ing Pesisir Segara Abang sing nampilake 400 properti Real Estate Beach mewah sing beda-beda ing antarane villa, apartemen lan pantai Cabanas, hotel resor pantai 3, 4 lan 5, marina sing paling canggih dadi pusat mlebu internasional ing Kerajaan Inggris, klub pantai, pusat menyelam, macem-macem olahraga banyu lan area komersial sing berkembang pesat kanthi prasarana sing apik banget.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.