Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Warta Breaking Finlandia Warta Industri Rapat News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

789 Finlandia ngilangi rekor pencelupan ceking ing donya

0a1-2
0a1-2
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Atusan perenang telanjang mlebu ing festival musik IIosaarirock ing Finlandia lan ngrusak rekor jagad paling gedhe kanggo nglangi wuda paling gedhe.

Ana 789 wong sing mencelup ing dina Setu, miturut warta Yle.

Penyelenggara ngarep-arep bisa narik 1,000 wong ing acara kasebut, lan sanajan laporan nuduhake manawa dheweke kurang saka jumlah kasebut, dheweke isih bisa ngilangi rekor sing sadurunge ditemtokake ing Australia.

Katon yen mung sawetara atus wong sing bakal wani ngombe banyu sing adhem ing Teluk Linnunlahti ing Joensuu, nanging nalika srengenge metu sawetara sadurunge kedadeyan kasebut akeh.

Perenang kudu tetep ing banyu sajrone limang menit supaya bisa ngilangi rekor. Wong akeh padha nyanyi nalika menit pungkasan nglangi, nyanyekake lagu kebangsaan Finlandia.

Wong-wong plancongan saka saindenging Finlandia kanggo melu acara pemecahan rekor lan sawetara wong kalebu kampanye sing apik. “Iki dudu pertama kali renang telanjang. Kita wis latihan tenanan wiwit musim semi, ”ujare peserta Henri Heilala marang Yle.

Minangka upaya Finlandia nomer telu sing direkam. Upaya sadurunge ing 2015 lan 2016 saben wong narik sekitar 300 peserta. Cathetan sadurunge digawe ing 2015 ing Perth, Australia, dening 786 wong - sawijining acara sing digunakake kanggo ngrayakake citra awak sing positif.

Penyelenggara ngenteni Guinness World Records kanggo ngonfirmasi rekor kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov