Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Breaking Mexico News Warta Breaking Travel Breaking News US News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Bandara Internasional San José ngethok pita kanggo penerbangan kutha Mexico

Pilih basa sampeyan
Bandara Internasional San José ngethok pita kanggo penerbangan kutha Mexico
Bandara Internasional San José ngethok pita kanggo penerbangan kutha Mexico
ditulis dening Harry S. Johnson

Pejabat nglereni pita perayaan nalika diresmekake Volaris'layanan nonstop antarane Bandara Internasional Mineta San José (SJC) lan Bandar Udara Internasional Mexico City (MEX) wingi. Penerbangan kasebut dioperasikake kaping telu saben minggu - Senin, Rebo, lan Jumuah - saiki nggawe Volaris dadi siji-sijine maskapai sing duwe bendera asing sing nawakake penerbangan komersial ing SJC.

Operasi Volaris anyar ing SJC minangka operasi nonstop pertama antara San José (SJC) lan Mexico City (MEX) dening maskapai penerbangan lan nuduhake penerbangan pertama menyang Mexico City ing SJC dening operator apa wae wiwit musim salju 2018-2019.

"Seneng banget gabung karo kanca-kanca ing Volaris nalika dheweke bali menyang kutha Mexico City menyang Mineta San José," ujare John Aitken, Direktur Penerbangan SJC. "Kita ngerti pentinge langkah iki kanggo pemulihan amarga layanan iki nggawe link internasional utama kanggo kanca, kulawarga, lan kesempatan kanggo warga Lembah Silicon, Teluk Bay sing luwih gedhe, lan jaringan global Volaris sing ana gandhengane karo Meksiko Tengah."

Aitken gabung nglereni pita perayaan dening Alejandra Bologna Zubikarai Konsul Jenderal México ing San José, Konsul Perlindhungan lan Hukum kanggo Meksiko ing San José, Rodrigo Navarro García, lan Direktur Pengembangan Pasar Miguel Aguiniga Rodriguez Volaris

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.