24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Cote d'Ivoire Breaking News News transportasi News Wire Plancongan

Air Côte d'Ivoire nampa A320 nalika upacara Toulouse warna-warni

Gading
Gading
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Air Côte d'Ivoire, maskapai unggulan Pantai Gading sing adhedhasar ing Abidjan, nampa A320 anyar ing sawijining upacara sing dianakake ing Pusat Pengiriman Airbus ing Toulouse, Senen 17 Juli. Upacara iki bebarengan dipimpin dening Didier Evrard, Program Wakil Presiden Eksekutif Airbus lan Jenderal Abdoulaye Coulibaly, Ketua Direksi Air Côte d'Ivoire.

Air Côte d'Ivoire wis milih kulawarga A320 amarga kabin sing kepenak banget, biaya operasional sing murah lan kinerja konsumsi bahan bakar sing apik banget. Wis ngoperasikake enem pesawat Airbus (papat A319 lan loro A320) ing framework kontrak sewa. Air Côte d'Ivoire makaryakke 25 rute domestik sing beda-beda ing Afrika Kulon lan Afrika Tengah.

Kabin pesawat sing dikirim dina iki dikonfigurasi dadi rong kelas (16 kelas bisnis lan 132 kursi kelas ekonomi). Penawaran kelas bisnis nyedhiyakake tingkat kenyamanan sing ora bisa dikalahake kanthi kursi "Celeste" anyar sing diwenehake dening Stelia Aerospace, dene kelas ekonomi nyedhiyakake layanan dhuwur, utamane babagan sistem lampu lan konektivitas internet.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.