24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Breaking News Internasional Plancongan Bisnis Cote d'Ivoire Breaking News Warta Breaking Prancis News Teknologi Pariwisata transportasi

Air Côte d'Ivoire nampa A320 anyar ing upacara warna ing Toulouse

0a1a1a1a-1
0a1a1a1a-1
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Air Côte d'Ivoire, maskapai unggulan Pantai Gading sing adhedhasar ing Abidjan, nampa A320 anyar ing sawijining upacara sing dianakake ing Pusat Pengiriman Airbus ing Toulouse, Senen 17 Juli. Upacara iki bebarengan dipimpin dening Didier Evrard, Program Wakil Presiden Eksekutif Airbus lan Jenderal Abdoulaye Coulibaly, Ketua Direksi Air Côte d'Ivoire.

Air Côte d'Ivoire wis milih kulawarga A320 amarga kabin sing kepenak banget, biaya operasional sing murah lan kinerja konsumsi bahan bakar sing apik banget. Wis ngoperasikake enem pesawat Airbus (papat A319 lan loro A320) ing framework kontrak sewa. Air Côte d'Ivoire makaryakke 25 rute domestik sing beda-beda ing Afrika Kulon lan Afrika Tengah.

Kabin pesawat sing dikirim dina iki dikonfigurasi dadi rong kelas (16 kelas bisnis lan 132 kursi kelas ekonomi). Penawaran kelas bisnis nyedhiyakake tingkat kenyamanan sing ora bisa dikalahake kanthi kursi "Celeste" anyar sing diwenehake dening Stelia Aerospace, dene kelas ekonomi nyedhiyakake layanan dhuwur, utamane babagan sistem lampu lan konektivitas internet.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov