Asosiasi Warta Breaking Republik Dominika Warta Breaking Travel Industri Hospitality Pengumuman Pers tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Catalonia Bávaro Golf & Casino Resort: Disertifikasi kanggo taun kapindho

Pilih basa sampeyan
greenglobe-1
greenglobe-1
ditulis dening editor

Catalonia Bávaro Beach Golf & Casino Resort ing Pantai Bávaro Beaches (Punta Cana) minangka resort kulawarga sing dununge ing Republik Dominika. Properti kasebut nduweni pesisir eksklusif pasir putih sing apik, perairan Karibia beninge, wit kurma ing sadawane pesisir, vegetasi sing subur lan terumbu karang.

Green Globe ngaturake sugeng Catalonia Bávaro Beach Golf & Casino ing rekertifikasi anyar kanggo taun kapindho.

"Thanks kanggo praktik sing apik sing ditindakake ing resor, kita entuk sertifikasi kriteria lingkungan sing paling nuntut - Green Globe, ujare Magda Cerda, Kepala Kebersihan, Kualitas lan Lingkungan.

Klompok ekologis, EcoCat wiwitane didegake ing taun 2010 dening tim ing Catalonia Bávaro lan Catalonia Royal, kanggo nyuda konsumsi banyu lan listrik, lan nyuda pengaruh negatif saka operasi resor ing lingkungan.

Manajemen sumber daya sing efektif minangka salah sawijining masalah utama. Ngerti manawa banyu minangka sumber daya alam sing paling penting, properti kasebut wis ngetrapake langkah-langkah ngirit banyu kalebu instalasi tunyuk aliran rendah ing wilayah umum. Tingkat aliran saiki mudhun saka 8 liter / menit mudhun dadi 4 liter / menit. Ing pawon tarif aliran mudhun saka 12 L / menit dadi 4.5 L / menit, lan ing kamar saka 8 L / min dadi 4L / menit.

Pangowahan penting liyane yaiku instalasi urinal ekologis lan jamban dual-flush ing area umum. Sistem kendhali banyu aliran dobel uga wis dipasang ing bangunan anyar, dene pabrik pangobatan banyu nggunakake banyu limbah kanggo ngombe kebon ngirit banyu 3,240 m3 saben dina. Kajaba iku, sajrone ngresiki kamar tamu, staf dikongkon ora ngumbah jamban luwih saka kaping pindho saengga bisa ngirit banyu maneh.

Upaya tim lengkap sing dipimpin dening Departemen Kontrol Kualitas lan perwira lingkungan ngidini resort kanthi sakabehe bisa nggayuh lan njaga kepatuhan marang standar sing wis ditemtokake. Alat bantu visual digunakake minangka bagean saka strategi komunikasi lengkap ing Catalonia Bávaro Beach Golf & Casino Resort. Sajrone latihan induksi, buku cilik sing njlentrehake praktik ijo diwenehake kanggo saben karyawan. Kajaba iku, poster sing promosi cara ngirit banyu ditampilake ing area umum sing ngelingake para tamu uga staf babagan kabijakan lan program keberlanjutan.

Green Globe minangka sistem keberlanjutan ing saindenging jagad adhedhasar kriteria sing ditampa internasional kanggo operasi berkelanjutan lan manajemen bisnis pariwisata lan pariwisata. Operasi kanthi lisensi saindenging jagad, Green Globe adhedhasar ing California, AS lan diwakili luwih saka 83 negara. Green Globe minangka anggota Afiliasi saka Organisasi Pariwisata Donya (UNWTO). Kanggo informasi, bukak greenglobe.com.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.