Awards Macan Watesan Seychelles News Mbangun maneh Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Singapur Maneka Warta

Seychelles Nyapu Penghargaan Tujuan Pariwisata Berkelanjutan

Pilih basa sampeyan
Seychelles Nyapu Penghargaan Tujuan Pariwisata Berkelanjutan
Seychelles Nyapu Penghargaan Tujuan Pariwisata Berkelanjutan

Kanggo taun kapindho, Seychelles bakal nampa pakurmatan dadi mahkota Destinasi Pariwisata Berkelanjutan ing Samudra Hindia kanggo Penghargaan Travel Dunia kaping 27 taun.

Penobatan koronasi taun iki maneh, nusantara kaendahan alam sing nyata, nganti pucuk bidang ekologis regional kanggo taun 2020 nglawan para pesaing pulau kasebut, Madagaskar, Maladewa, Mauritius lan Pulo Reunion.

Sejatine, "Dunia Liyane," Seychelles tetep misuwur minangka tujuan plancongan kelas internasional kanthi daya tarik alam sing luhur lan ngupayakake upaya nglestarekake pulau-pulau kasebut.

Ngomong babagan pakurmatan nampa penghargaan kanggo kaping pindho ing rong taun, Dewan Pariwisata Seychelles (STB), Kepala Eksekutif Ibu Sherin Francis negesake komitmen tujuane babagan konservasi.

"Iki minangka pakurmatan kanggo tujuan cilik sing bakal diakoni minangka salah sawijining keberlanjutan. Minangka tujuan, dadi bangga dadi inspirasi kanggo jagad. Penghargaan iki kanggo kabeh Seychellois sing nyoba banget menehi kontribusi kanggo nglindhungi sawetara spesies sing paling langka lan habitat, lan kanggo njaga sistem ekologis kita. Pikirane menyang mitra ing industri sing ngupayakake njaga standar praktik. Iki kalebu ahli lingkungan, LSM lan pecinta alam mung sawetara, sing terus-terusan lan terus-terusan njaga kepulauan kita ing negara sing murni, "ujare Ibu Francis.

Seychelles sing misuwur kanthi kaendahan sing murni, nggawe misi kanggo njaga swarga sing eksotis lan warisan alam sing sugih liwat praktik lan langkah-langkah berkelanjutan.

Kepulauan Seychelles ora mung ngarep-arep bisa narik kawigaten wisatawan liyane kanthi menangake penghargaan iki, nanging uga menehi inspirasi kanggo negara-negara gedhe kanggo njupuk misi keberlanjutan miturut swasana kasebut.   

Pemenang liyane ing World Travel Awards taun iki kalebu Hilton Seychelles Northolme Resort & Spa kanggo 'Leading Villa Resort' Samudra Hindia ', Air Seychelles kanggo' Maskapai Penerbangan Teratas Laut Samudera Hindia ', lan Travel Seychelles (' Operator Tur Utama ing Samudra Hindia ').

Wiwit didegake, World Travel Awards ngrayakake keunggulan ing sektor utama industri pariwisata, pariwisata lan perhotelan lan saiki diakoni minangka sertifikasi utama kaunggulan industri. 

Sawise nggoleki suwene suwene taun kanggo merek lelungan lan keramahtamahan utama ing donya, para profesional industri plancong lan pamilih umum, kanthi nominasi entuk swara paling akeh ing kategori sing diarani pemenang.

Pemenang kasebut ngundang Dina Pemenang virtual Pemenang Samudra Hindia ing dina Selasa, 10 November 2020, sing nampilake sektor pariwisata lan pariwisata ing saindenging jagad iki. 

Pangarep-arep supaya pamulihan global industri bakal sumunar kanthi jumlah swara sing diwenehake dening masarakat kanggo World Travel Awards taun iki sing nuduhake permintaan lan rasa ngelak kanggo lelungan mbesuk.

Pemenang uga entuk ekspos sing akeh amarga diwakili global ing media sosial, kanthi konten saben dina ing pirang-pirang platform.

Warta liyane babagan Seychelles

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.