Airlines Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Fiji Breaking News Rilis pers transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Bula Bid dikenalake ing Fiji Airways

FijiAirwaysC
FijiAirwaysC
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Fiji Airways, maskapai penerbangan Nasional Fiji, ngenalake, Tawaran Bula, inisiatif anyar sing ngidini para pelanggan Kelas Ekonomi nawakake upgrade kanggo Kelas Bisnis ing penerbangan internasional. Tamu bisa nawarake upgrade antara pitung dina nganti 24 jam sadurunge pesawat sing dijadwalake. Tawaran digawe ing www.bulabid.com nggunakake sistem lelang Upgrade Saiki sing misuwur ing saindenging jagad, kanthi penawar sing sukses diwenehi notifikasi liwat email konfirmasi 24 jam sadurunge pesawat. Penawar sing gagal ora bakal dikenani biaya kertu kredit.

Pak Andre Viljoen, Direktur Managing Fiji Airways lan CEO ujar manawa "Produk anyar iki dirancang kanggo menehi tamu tamu Kelas Ekonomi kesempatan kanggo nikmati pengalaman Kelas Bisnis sing misuwur. Minat ing antarane para tamu kanggo Bid Bula pancen dhuwur banget sajrone periode peluncuran alus, lan kita seneng ngluncurake kanthi resmi saiki ing jaringan internasional. Tawaran sing sukses gumantung karo sawetara faktor kalebu kasedhiyan kursi lan nomer lan jumlah tawaran kanggo penerbangan. Biasane, tawaran kasebut tundhuk syarat lan kahanan, lan sawetara faktor mburi sing dikelola dening tim ing Fiji Airways. ”

Penawar sing sukses bakal nemu produk Kelas Bisnis premium Fiji Airways sing nyedhiyakake kenyamanan onboard, kalebu macem-macem hiburan, minuman khas lan omben-omben, panganan telung kursus sing dirancang dening Executive lan Chef Selebriti, nambah sangu bagasi, Kasur kasur kulit sudhut ing pesawat A330 unggulan, uga akses menyang ruang tunggu bandara sing wis ditunjuk ing akeh tujuan. Iki kalebu Lounge Fiji Airways Lounge sing bakal teka ing pusat Bandar Udara Internasional Nadi, sing bakal menehi pengalaman tamu Lounge paling apik ing Pasifik Selatan yen rampung ing 2017.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.