24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Warta Breaking Finlandia News wong tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Pariwisata Finlandia: Simfoni Ekstrem: Lair saka DNA Finlandia

Finlandia1
Finlandia1
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Kanggo ngurmati 100th Pengetan kamardikan negara kasebut, Kunjungi Finlandia ngluncurake kampanye anyar sing nyenengake: The Symphony of Extremes - Lair saka DNA Finlandia. Minangka Finland minangka bangsa sing ekstrem banget, ora mung ing cuaca lan musime, nanging uga gaya urip sing nyenengake lan nyenengake musik metal lan musik klasik 'headbanging', Kunjungi Finlandia bakal ngerteni karakter khas bangsa kasebut kanthi mriksa warisan lan warisan budaya. budaya lan ngowahi genotipe Finlandia dadi musik.

jupuk video

The Symphony of the Extremes - Lair saka DNA Finlandia mlebu jero jiwa Finlandia kanggo ngenalake Finlandia kanginti budaya, kanthi nglacak komposisi potongan anyar saka band logam berat Apocalyptica, sing nggunakake conto DNA Finlandia minangka bahan baku kanggo trek penyeberangan genre sing bakal ditayangke ing taun iki bebarengan karo video musik sing melu visual kanggo nampilake karya seni global. Cuplikan kampanye saiki kasedhiya ing situs web resmi: http://www.visitfinland.com/symphonyofextremes/.

Eicca Toppinen, anggota saka band logam Finlandia Apocalyptica, bakal nyipta musik anyar adhedhasar conto DNA sing dikumpulake ing sekitar Finlandia dening para ahli genetika
Eicca Toppinen, anggota saka band logam Finlandia Apocalyptica, bakal nyipta musik anyar adhedhasar conto DNA sing dikumpulake ing sekitar Finlandia dening para ahli genetika

Kampanye kasebut ngetutake proses kreatif lan nyorot klompok wong sing penting ing mburi gen, sing masing-masing nduwe sipat Finlandia sing ekstrim lan khas, kayata "sisu", sifat unik, utawa ikatan sing kuat karo Arktik.

Sawetara profesional ing pucuking lapangan uga bakal diklumpukake, kalebu Jonathan Middleton, profesor tamu ing Universitas Tampere sing wis nggawe program sing bisa nggawe swara saka pasangan dhasar sing ditemokake ing DNA; lan Eicca Toppinen, anggota saka band logam Finlandia Apocalyptica sing dibentuk ing taun 1993, sing banjur bakal nyipta musik anyar adhedhasar conto DNA sing dikumpulake Finland dening ahli genetika. Kampanye kasebut diwiwiti karo koleksi gen, lan pungkasane diterbitake ing pungkasan taun 2017.

Freediver ekstrim Johanna Nordblad
Freediver ekstrim Johanna Nordblad

Symphony of Extremes uga bakal fokus ing freediver ekstrim Johanna Nordblad; Tinja Myllykangas sing urip karo puluhan segawon ing ara-ara samun ing Lapland; lan klompok bocah sing urip ing kahanan ekstrem Nusantara Finlandia. Crita sing unik lan pribadi bakal menehi inspirasi kanggo para pamirsa internasional lan uga narik kawigaten marang keajaiban misterius Finland, nggambar pariwisata lan pengunjung ing saindenging jagad.

Tinja Myllykangas sing urip karo puluhan segawon ing ara-ara samun ing Lapland
Tinja Myllykangas sing urip karo puluhan segawon ing ara-ara samun ing Lapland

Kerjasama iki kalebu riset ekstensif, pangembangan produk, lan keahlian saka sawetara pengaruh akademik utama kalebu Paivi Onkamo, dosen ahli genetika ing Universitas Helsinki; Jonathan Middleton, komposer adhedhasar ing Spokane ing kana dheweke mulang komposisi ing Universitas Washington Wétan; lan Janna Saarela, direktur riset Institute for Molecular Medicine Finlandia.

Finland narik kawigaten para wisatawan sing golek pengalaman sing unik lan ekstrem ing tujuan sing dituju. Contone, ana 500,000 pondokan musim panas ing saindenging negara, 188,000 tlaga, luwih saka 3,000,000 sauna (luwih saka jumlah mobil), 179,000 pulau lan luwih saka 70% lahan sing ditutupi alas. Keajaiban alam sing luar biasa narik kawigatene para plancong lan wong sing seneng ing njobo kanggo ngunjungi Finland saka sak ndonya.

Klompok bocah sing urip ing kahanan ekstrem Nusantara Finlandia
Klompok bocah sing urip ing kahanan ekstrem Nusantara Finlandia

Kejabi kamulyan sing apik banget, Finlandia kang musim nyedhiyakake kahanan ekstrem sing nyoba kekuwatane, kanthi suhu beku tekan -51 ° C ing musim salju nalika srengenge ora munggah ing ndhuwur cakrawala suwene 52 dina ing Lapland, lan srengenge tengah wengi 70 dina ing mangsa panas; lan kahanan sing kuat iki kayane nglairake 3,400 band logam Finlandia sing nggegirisi negara kasebut kanthi gelombang swara.

Sajrone taun, Kunjungi Finlandia bakal nyusun kampanye stimulasi audio-visual gedhe iki kanggo nampilake sing unik lan asli Finland ing kabeh petualangan lan kamulyan sing ekstrem, lan kanggo nambah kesadharan merek tujuan ing pasar ing jagad iki. Para pamirsa bisa ngarep-arep tampilan DNA sing nyata banget saka bangsa, wiwit saka turune, seneng olahraga ekstrem, nganti semangat masarakat desa kanggo kelestarian lingkungan.

Finland uga wis dijenengi salah sawijining negara paling apik ing donya kanggo para plancong, nampa penghargaan ing Lonely Planet's Best in Travel 2017, koleksi tren, tujuan, lan pengalaman paling apik ing donya sajrone taun ngarep

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.