24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Bahrain Breaking News Internasional Plancongan Bisnis Industri Hospitality News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Swiss-Belhotel International milih Herve Peyre minangka General Manager Area kanggo Bahrain

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-25
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-25
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Swiss-Belhotel International (SBI) ngumumake promosi Herve Peyre minangka General Manager Area kanggo Bahrain. Herve wis digandhengake karo grup kasebut wiwit September 2013 minangka General Manager kanggo Swiss-Belhotel Seef Bahrain.

Nalika ngumumake pengumuman kasebut, Laurent A. Voivenel, Wakil Presiden Senior, Operasi lan Pembangunan kanggo Timur Tengah, Afrika lan India kanggo Swiss-Belhotel International, ujar, "Kita seneng promosi Herve Peyre minangka General Manager Area kanggo Bahrain, karo timnya, wis sukses milih Swiss-Belhotel Seef Bahrain minangka pimpinan pasar lan pemenang sawetara penghargaan kalebu 'Hotel 4-Bintang Terbaik ing GCC' ing Food & Travel Awards sajrone rong taun berturut-turut, 2016-17. ”

Ngandhar babagan ekspansi Swiss-Belhotel International sing cepet ing Bahrain, Laurent negesake, "Pangembangan paling anyar iki minangka bagean saka strategi kita kanggo nguatake tim manajemen ing pasar pertumbuhan utama kayata Bahrain sing ekspansi akeh. Kita bakal nggayuh telung inventaris kamar ing Kerajaan taun iki kanthi mbukak rong hotel anyar ing taun ngarep yaiku Grand Swiss-Belresort, resor mewah bintang 5 lan Seef Swiss-Belresidences Juffair, kompleks apartemen hotel kelas menengah ndhuwur. Kita yakin Herve, kanthi pengalaman internasional lan regional sing kuat, minangka calon sing cocog kanggo ndhukung operasi ing lapangan. "

MBA saka Universitas Cornell ing Paris, Herve duwe karier ing hospitality wiwit taun 1993 minangka Asisten Manajer Panganan lan Minuman ing Hilton Paris. Sabanjure, dheweke nggunakake 18 taun karo Hotel Hilton & Resorts makarya ing macem-macem peran eksekutif senior. Posting terakhir karo grup Hilton yaiku General Manager Hilton Strasbourg ing taun 2011. Sadurunge gabung karo Swiss-Belhotel Seef Bahrain, Herve minangka General Manager Cluster kanggo Flora Creek & Flora Park Deluxe Hotel Apartments ing Dubai.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov